Poate nu-i place un depravat, derbedeu, etc. dar fii tu mai smecher. nu trebuie ca ea sa te vada. nu le fa in fata ei. la urma urmei, e viata ta, sanatatea ta, corpul tau, banii tai. si cand o femeie incepe cu de astea..viata buna nu ai. iti zice o data de 2 ori, fa-o pe susta, daca iti impune si altele, ore de intrat in casa, monitorizarea telefonului tau mobil/conturilor pe site-urile de socializare/messenger, las-o.
si eu beau, fumez, da niciodata nu mi-a zis nimic femeia mea. singurul lucru care mi-l repeta, sa nu beau sa-mi fie rau. cat sunt bine si constient e ok.
Pai din moment ce tu nu o lasi sa bea sau sa fumeze e logic sa faca asta. Tu daca ii interzici aceste vicii, e normal ca si ea sa faca acelasi lucru, doar tu nu esti mai cu mot ca sa poti face aceste lucruri.
Evident, poate exista si varianta spusa de tine, aceea ca tine la sanatatea ta.
Nu stiu multe detalii despre relatia voastra, nu stiu daca tu i-ai interzis sa bea si sa fumeze, daca ai facut-o, atunci da, o face pentru ca si tu ai facut-o, daca nu, tine la tine si doreste sa aiba grija de tine.
Considera-te norocos daca a2a varianta este cea corecta, nu multe fete pun pret pe sanatatea prietenilor lor, mai degraba ii baga in origini iar atunci cand le este rau, le face capul calendar si repeta intr-una "vezi?!? vezi?!? Am avut dreptate!"
Acum sa fiu sincer, nu e nimic rau sa bei sau sa fumezi, atata timp cat nu o faci zilnic si nu exagerezi cu aceste vicii. Nimeni nu-ti zice sa fi pocait, sa nu bei, sa nu fumezi. E sanatatea ta, tu trebuie sa constientizezi riscurile acestor vicii iar daca faci abuz de ele, ei bine, peste cativa ani vor aparea complicatii destul de severe ceea ce nu iti doresc.
Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna iti doresc!
Daca v-ati hotarat amandoi ca sa luati impreuna niste decizii bune pentru viata, atunci va felicit si aveti toata admiratia mea. Si va urez multa sanatate si multi ani fericiti petrecuti impreuna.
Si daca te opreste pentru ca tu o opresti pe ea, inseamna ca stie motivul pentru care o opresti si are acelasi motiv ca sa te opreasca pe tine. Ca tine la tine, prostanacule.
Poate nu-i place sa aiba langa ea un betivan sau cand trebuie sa te sarute sa fie ca si cum ai pupa o scrumiera.
Ciuda?
nuuu**
variantele sunt 2
1 - nu vrea sa fie cu un drogat sau alcoolizat ca e fata buna
si 2- tine la sanatatea ta
dar ciuda in nici un caz
SElenaAlina întreabă: