Cica...11 ani? aia se simte bine? sau poate asa o educato maicasa. doamne iarta-ma. eu nu trebuie sa stau prea mult sa ma gandesc ce o sa ajunga! cred ca stiu deja! dar mi mila de ea!
Or sa ajunga prin Olanda ) Draga Heather 2001 trebuia sa incepi de la 10 ani da-mi funda daca ti-am adus un zambet pe fata
Puterea anonimatului este mare, oricine ar spune orice doar pentru puţină atenţie. Nu cred că e adevărat şi dacă e, oameni de acest gen au existat dintotdeauna.
Pai,nu stiu cati ani ai, dar aminteste-ti cum ai fost si tu la 11-12 ani? Toti au dreptul sa se indragosteasca,sa ceara o parere, un sfat! De aceea exista echipa TPU, aici toti ne ajutam unii pe altii!
Auzi desteptule, comunitatea asta e ca sa pui tu propriile tale intrebari, nu sa le comentezi pe-ale altora.scuze de expresie dar ce te doare pe tine(ca sa nu zic altfel)de varsta la care vreau eu sa-mi incep viata sexuala, v-am cerut doar un sfat ca sa stiu ce sa fac si nu nu era o gluma, chiar am vorbit serios! asa ca terminati cu filozofiile de 3 lei.
Auzi ma zuzixadri, care e dreptu tau sa comentezi intrebarea altuia asa? este adevarat ca la 11 ani e prea mica dar oricinr are voie sa se indragosteasca. zuzixadri nu prea esti inteligent.
Uite ti'am facut si intrebarea mai publica))du-te fetito si impushkte daca acum vr sex la 16 ani ce dracul o sa mai faci?...o sa ai o echipa de fotbal acasatraieste'ti copilaria si lasa astea k o sa ai tim de ele si uite asa ti'am rasp si la intrebare
Auzi,11 ani? si ce fel de sex vrei sa faci, anal sau oral...Pe bune acum.
Stii cei aia...anal?
oral. oral la 11 ani? scuze da esti dusa rau.
Da normal ca stiu ce e aia.
Sex anal= barbatul isi baga penisul in anusul femeii.
Am spus doar ca sa iti atat ca stiu.si chiar nu ma intereseaza parerea ta despre mine, nu ma judeci tu.
Parca nu iti convenea k, comentez la intrebarea ta. termina in *** si nu mai comenta aici.ai inteles sau vrei sa iti desenez?
Comentez ce vreau si unde vreau ca nu e site-ul tau, ce te **** pe tine grija? fa-ti o viata si termina cu comentariile STUPIDE, ca si tine de altfel:-&
E intrebarea mea si ma **** grija de cine vreau.si:mai bine stupidak mine decat c***a d l 11 ani k tine
FrumoasaTa întreabă:
Heather2001 întreabă:
TotulPentruUna întreabă: