| Aditu94 a întrebat:

Ce parere aveti de "BRANCA MARELUI URS "? Credeti ca poate ajuta in viata sexuala, de stimulare si marire al penisului?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am folosit pana acum, nu stiu cat de eficient este.
Am de-abia 21 de ani, inca imi functioneaza big grin

| Aditu94 explică (pentru anonim_4396):

Multi ani inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Aditu94):

Mersi, frate. La fel si tie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici un gel,supliment,pompa sau alte chestii ce promit mărirea penisului nu sunt recunoscute de bazele științifice, sunt bălării vândute credulilor naivi, disperați. Toate sunt escrocherii, nici un medic urolog nu admite aceste proceduri aberante și absurde, singura intervenția este cea chirurgicala numita FALOPLASTIE,și are riscuri uriașe pe lângă ce intervenția este foarte costisitoare, aceasta este singura metoda recunoscuta de medici,în rest toate sunt baliverne. Se spunea de Xtrasize înainte ca mărește, da mărește conturile celor ce dau teapa la greu fraierilor, după se vorbea de un gel ca face minuni, și asta a fost un bullshit, mulți și-au luat teapa, recenziile acelea toate PRO ( fake ) sunt chiar ale lor.

| KR0N5TADT a răspuns:

Ajută doar la îmbunătățirea circulației sângelui, a sistemului nervos, și crește libidoul. 7 cm vor rămâne tot 7 cm, indiferent câți litri de ceai o să bei.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru KR0N5TADT):

Ei daca circula singele mai bine si intra cu forta in cilindru, 7 cm vor deveni 7.001 cm! big grin