Foarte frumos din partea lui, si mai e si dragut {}
In fine, speram ca nu a aruncat acele foi, face mizerie:-s
Ce-o fi zis dupa ce a terminat de facut filmul "daca nici cu asta nu o impresionez ca s-o cordesc..."
Doamne . am dat si like si comm acolo dar trebuie si aici =]]. . foarte frumos dar daca noi ne minunam asa [cel putin mie mi-a provocat o multime de fluturasi =]] ] ma intreb care a fost reactia fetei? as fi vrut sa fiu langa ea sa ii vad reactia cand a vazut video`ul. oricum a fost foarte curajos din partea baiatului. Se vede ca o iubeste
Am observat unele greseli, dar nu asta conteaza. Conteaza GESTUL in sine! Frumos din partea lui, sper sa nu o fi facut cu un scop anume
Nu mai gasesti baieti asa romantici, cu greu! E impresionant! Vreau si eu :O3!
Aww ce dulcee Este foarte greu sa mai gasesti baieti romantici, dulci care sa aiba curajul sa posteze pe yt sentimentele lui:X Dar lasati greselile:-l Voi ceilalti[ma refer la baieti] nu ati avea curajul sa faceti asa ceva pe strada si sa se mai si uite lumea la voi
Nu mi se pare ceva grozav! Este la fel ca ceilalti adolescenti! Cu parul dat cu gel, imbracat la moda! Vrea sa para interesant, dar nici macar nu stie sa scrie!
Daca esti baiat. Ca fata sigur nu esti...Ai avea curaj sa faci asa ceva?. Poate baiatul este la moda, este ca ceilalti adolescenti, dar a avut curajul sa isi exprime sentimentele pe un site. Unde peste 1 milion si ceva de persoane intra, iar tu? Nu cred ca ai avea curaj. asa ca taci
Ma, chiar daca baiatul este un pic cam prea la moda, a facut un gest foartea frumos, este ceva mai unic asa ceva, nu toti baietii ar putea sa faca asta in plina strada. Tipul a avut curaj si sper ca a avut si un gand bun cand a facut acel videoclip!