Nu mai gasesti baieti asa romantici, cu greu! E impresionant! Vreau si eu :O3!
Ce-o fi zis dupa ce a terminat de facut filmul "daca nici cu asta nu o impresionez ca s-o cordesc..."
Am observat unele greseli, dar nu asta conteaza. Conteaza GESTUL in sine! Frumos din partea lui, sper sa nu o fi facut cu un scop anume
Foarte frumos din partea lui, si mai e si dragut {}
In fine, speram ca nu a aruncat acele foi, face mizerie:-s
Ma, chiar daca baiatul este un pic cam prea la moda, a facut un gest foartea frumos, este ceva mai unic asa ceva, nu toti baietii ar putea sa faca asta in plina strada. Tipul a avut curaj si sper ca a avut si un gand bun cand a facut acel videoclip!
Aww ce dulcee Este foarte greu sa mai gasesti baieti romantici, dulci care sa aiba curajul sa posteze pe yt sentimentele lui:X Dar lasati greselile:-l Voi ceilalti[ma refer la baieti] nu ati avea curajul sa faceti asa ceva pe strada si sa se mai si uite lumea la voi
Doamne . am dat si like si comm acolo dar trebuie si aici =]]. . foarte frumos dar daca noi ne minunam asa [cel putin mie mi-a provocat o multime de fluturasi =]] ] ma intreb care a fost reactia fetei? as fi vrut sa fiu langa ea sa ii vad reactia cand a vazut video`ul. oricum a fost foarte curajos din partea baiatului. Se vede ca o iubeste
Daca esti baiat. Ca fata sigur nu esti...Ai avea curaj sa faci asa ceva?. Poate baiatul este la moda, este ca ceilalti adolescenti, dar a avut curajul sa isi exprime sentimentele pe un site. Unde peste 1 milion si ceva de persoane intra, iar tu? Nu cred ca ai avea curaj. asa ca taci