Servus! Depinde de context- dacă omul e ocupat și o spune la telefon e firesc, dacă este spus în intimitate fără alte completări, persoana ori este obosită ori o spune de complezență.
O zi cu zâmbet să ai!
E un raspuns simplu si daca stai sa te gandesti logic ar fi gen "te iubesc.raspuns-si eu (MA IUBESC)".
Nu mi se pare complet. daca vrei sa exprimi aceleasi sentimente ca si partenerul trebuie sa spui toata fraza chiar daca nu iti place... spune-o cu toata gura
Mda... si el te iubeste ce e asa greu de inteles... doar nu ai vrea sa iti zica toata ziua si eu te iubesc si eu te iubesc si eu te iubesc. stiu ca asa sunt fetele au mult mai multe asteptari de la baieti dar na asa sunt ei trebuie sa ii intelegem.
Ca nu vine din inima...eu as fi spus ''si eu de 10000 de ori mai mult:X ''.sau.e cineva mai distant.intreabal serios daca te iubeste sau nu...Papa
Inseamna ca nu-l iubeste!
Cel putin eu asa faceam cand "prietenul meu" Imi zicea "te iubesc".
Daca persoana iubita iti spune te iubesc ar fi normal sa raspunzi cu "Si eu te iubesc "
sau poate e pur si simplu din lene .
Biu
N-am folosit niciodata vreuna din expresiile care sa contina" te iubesc" Unii oameni chiar nu au sentimente ce crud
Decei este o prostie sa zici si eu... Fiecare zice ceea ce simte nu zice si eu
Si eu ce? si tu ce?
Nu mi se pare in regula deloc Daca cineva mi-ar spune " te iubesc" normal ca as vrea sa`mi raspunda cel putin la fel...Si eu mi se pare genu` " n`am chef" sau "Mai am putin si o rup cu tine "
Cu toate astea un -"Te iubesc!" -"*chicoteala dulce*Si eeeu..." este super oke
Depinde cum e spus. Cateodata e zis chiar sincer, dar, se mai intampla sa ti se zica doar din bun simt, sa nu te faca sa te simti prost, spunandu-ti ca nu te iubeste...
Cred ca acest respuns nu este prea motivant. Adica iubirea se dovedeste pin sentimente nu prin cuvinte. Un simplu "si eu" nu ajuta cu nimic, doar daca acea persoana este cu adevarat atasata de partenerul/partenera sa.
Aiurea! Doar`si eu`?
ar merge macar un `Si eu te iubesc`...adica totusi, mai ales daca ii spui/iti spune pentru prima oara, ar trebui, daca simti la fel sa fii mai convingator, daca nu, sa nu ii spui deloc.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: