O poveste lacrimogena despre un cuplu care nu e in stare sa faca fata vietii si apeleaza la sinucid.
Nu consider ca se merita sa iti iei viata pentru nici o iubire, fiecare are o singuraviata si nu trebuie sa ne batem joc de viata pe care o avem, iubiri se mai gasesc dar alta viata nu
In general o parere buna despre tot ce insemna dragoste.Dar pot sa zic ca am citit cate carti din aceasta categorie, care mi s-au parut mai spectaculoase decat aceasta.
Dar cele mai frumoase povesti de dragoste le consider pe cele care nu le gasesti in carti, care se nasc intre un baiat si o fata si bat usor orice film sau poveste.
Nu sunt de acord cu comentariile negative despre aceasta iubire, intr-adevar cum spun unii e prea de tot sa mori pentru o persoana dar ceea ce este prezentat in carte este o iubire adevarata, nu prostiile din ziua de astazi care sunt pe interes si nu dureaza mai mult de sa zicem 3 luni
Deci pot spune daca iubesti esti in stare de orice
Dragostea dintre ei a fost una absoluta, una perfecta...nu conteaza ca a fost asa scurta.O alta dragoste perfecta cunoscuta este dintre Maitreyi si Allan.Eu una inainte sa aflu de cartea "Maitreyi" eram atrasa de iubirea dintre Romeo si Julieta.