Bine reformulez...cum facem sex in a 4-a dimensiune...si daca ne-am putea ajuta de un tesseract! Esti patetica
Si poate o sa putem comunica prin puterea gandului. Interesanta chestia asta...
Sincer ma asteptam la niste raspunsuri...da nha ce pote sa aiba in cap niste pustani decat sex...si apoi cresteti mari si nu aveti de munca sau va plateste cu 200E pe luna! Pai daca ai studia ceva nu ai ajunge sa te mai plangi de bani! Inca o data patetic
Patetic eşti tu fiindcă ai impresia că dacă postezi la o categorie mai vizitată, ca d/s, primeşti şi răspunsuri mai inteligente. Cum poţi primi răspunsurile dorite postând o întrebare la o categorie în care îşi pierd timpul oamenii care au cunoştinţe într-un ANUMIT domeniu, nicicum...în a 4-a dimensiune. De ce s-au mai inventat categoriile?
Studiază la Ştiinţe şi Filosofie despre a 4-a dimensiune, poate îţi dă aia loc de muncă, bani şi toate cele.
Dar tu cati ani ai Intunecatule de judeci pe toata lumea? Ca vad ca esti cam palid la fata. Daca tu ai postat o intrebare acolo unde nu ii este locul nu trebuie sa judeci pe altii daca nu sunt de acord cu tine. Daca esti asa destept explica-ne si noua ce este cu a 4 a dimensiune.Si cu tesseract. Oricum eu m-am uitat putin pe google.
ANDREBOBOC întreabă:
KatiMe27 întreabă: