anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre aceasta colega care se culca cu un coleg la serviciu si probabil si dupa program desi acasa o asteapta doi copii mici si un sot iubitor?
Dar despre coleg ce parere aveti? Si el are o sotie acasa, tot blonda dar probabil mai putin tentanta pentru el si are si doi baieti maricei?
Plictiseala sau pur si simplu o atractie irezistibila?

Răspuns Câştigător
| Kira5854 a răspuns:

Probabil, oricat de intelegator si dulce ar fi sotul ei, nu se simte satisfacuta pe plan sexual.
IAr cu barbatul, eu am observat ca in general, barbatii cand sunt cicaliti de sotiile lor, incep sa se detaseze putin, dupa care, cand descopera o femeie care nu ii cicale, se simt mult mai bine in preajma lor, chiar daca acestia probabil ar avea sentimente pentru sotie, uneori poti ceda.
Am observat asta la cativa barbati si acesta este criteriul pe care am creeat ipoteza.

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Mai degraba este vorba de o aventura de moment care este generata cel mai probabil de o "atractie irezistibila", dar care in timp se va stinge incet incet. "D

| InfoGirl a răspuns:

Eu cred ca aici este vorba de nesatisfacerea nevoilor sexuale in casniciile. Nu procedeaza corect, ar trebui sa discute cu partenerii referitor la problema lor, dar si partenerii contribuie la aceasta situatie

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru InfoGirl):

Ea se lauda la serviciu ca are un sot fantastic acasa.Cu toate astea, se culca si cu colegul de la serviciu din cand in cand.Nu se pot deloc abtine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Dureaza de mai multi ani.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Garantat astfel de "iubiri euforice" dispare in maxim 10 ani. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Deocamdata el e foarte vrajit de ea iar ea e foarte plina de ea fiindca o face sa se creada o mare seducatoare!

| Emilian65 a răspuns:

Este o nebunie din partea celor doi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emilian65):

Asta le si place! Ii scoate din cotidian.Plictisul ii omoara pe amandoi, in special pe el.

| mihai69 a răspuns:

Hai să nu judecăm. Nu avem habar ce anume îi determină să facă asta, și chiar dacă am ști - cui folosește?
Mda, nu e moral, dar astfel de lucruri se petrec de când e lumea lume.

| Drimmero a răspuns:

Niste practicanti infocati de infedelitate! E de cand lumea asa ceva,, e absolut imoral.

| Ririru a răspuns:

Nu e treaba ta ce fac altii. Uita-te la tine in gradina, atat timp cat n-ai legatura cu cei doi.
Nu ca as fi de acord cu asta, dar pentru mine e frustrant si faptul ca unii nu-si vad de viata lor atata timp cat nu sunt implicati direct in situatie. Din raspunsuri vad ca ai o problema destul de sacaitoare, te macina laughing.