| SERIALS a întrebat:

Ce parere aveti despre asexuali? Ati intalnit asa persoane care sa nu vrea sex?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oamenii fericiti care pun pret si pe alte chesti decat pe sex, am intarnit si au fost ok deschisi la minte, rationali, nu traim doar ca sa facem sex, sexul e o nevoie primitiva care te poate duce la pierzanie

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu se pot emite pareri sau consideratii in privinta unei disfunctii sexuale a carei origine/cauza este de natura genetica. Exista cazuri in care persoanele asexuale simt o anumita atractie, au relatii sentimentale, insa nu fac sex. Exista asexuali care au un libido considerat ca fiind normal, evident, dar nu este indreptat asupra cuiva/cineva anume. O parte dintre persoanele asexuale se simt confortabil/se complac cu ideea de masturbare, cu scopul de obtinere a orgasmului, insa nu manifesta nici-o atractie sexuala fata de persoane atat de sex opus cat si/sau de acelasi sex. In cazul lor, acestia pot sa se simta bine/satisfacuti ca sex la nivel fizic, insa nu agreaza/nu considera ca ar putea fi atragatoare nici macar ideea de a-si petrece timpul alaturi de cineva in dormitor. Am intalnit si s-a dovedit a fi cu o oarecare orientare spre lesbianism insa nepracticanta si acum face parte/este una dintre cele cateva d-re batrane din anturajul meu.

| danutzu96 a răspuns:

Sunt oameni normali, perfect normali.

| SERIALS explică (pentru danutzu96):

Pot sa se faca calugari si maicute happy

| danutzu96 a răspuns (pentru SERIALS):

Nu neaparat, sunt unii oameni care se simt foarte bine fara. Este alegerea fiecaruia.

Răspuns utilizator avertizat
| wpetterssone a răspuns:

Asexualii sunt acele persoane care nu simt nevoia de a întreține relații sexuale cu alți indivizi. Și eu fac parte din această orientare sexuală. Asexualitatea nu este o alegere, este ceva genetic. Unii asexuali pot face sex fie cu bărbați, fie cu femei și se numesc asexuali homosexuali sau asexuali heterosexuali. Adică, deși nu simte nevoia de a face sex, individul asexual face sex cu un bărbat sau cu o femeie din diferite motive. Este aleferea fiecărui asexual dacă va face sau nu sex în viitor, dacă circumstanțele cer.

| Smiley2200 a răspuns:

Asexuali se numesc oamenii care nu sunt nici hetero, nici gay și nici bi...