Nu se pot emite pareri sau consideratii in privinta unei disfunctii sexuale a carei origine/cauza este de natura genetica. Exista cazuri in care persoanele asexuale simt o anumita atractie, au relatii sentimentale, insa nu fac sex. Exista asexuali care au un libido considerat ca fiind normal, evident, dar nu este indreptat asupra cuiva/cineva anume. O parte dintre persoanele asexuale se simt confortabil/se complac cu ideea de masturbare, cu scopul de obtinere a orgasmului, insa nu manifesta nici-o atractie sexuala fata de persoane atat de sex opus cat si/sau de acelasi sex. In cazul lor, acestia pot sa se simta bine/satisfacuti ca sex la nivel fizic, insa nu agreaza/nu considera ca ar putea fi atragatoare nici macar ideea de a-si petrece timpul alaturi de cineva in dormitor. Am intalnit si s-a dovedit a fi cu o oarecare orientare spre lesbianism insa nepracticanta si acum face parte/este una dintre cele cateva d-re batrane din anturajul meu.
Oamenii fericiti care pun pret si pe alte chesti decat pe sex, am intarnit si au fost ok deschisi la minte, rationali, nu traim doar ca sa facem sex, sexul e o nevoie primitiva care te poate duce la pierzanie
E bine, lasa ca o sa aiba altul grija de ea si mai tarziu o sa te uiti inapoi si o sa zici, ce **** a fost in capul meu sa o ratez(
Asexualii sunt acele persoane care nu simt nevoia de a întreține relații sexuale cu alți indivizi. Și eu fac parte din această orientare sexuală. Asexualitatea nu este o alegere, este ceva genetic. Unii asexuali pot face sex fie cu bărbați, fie cu femei și se numesc asexuali homosexuali sau asexuali heterosexuali. Adică, deși nu simte nevoia de a face sex, individul asexual face sex cu un bărbat sau cu o femeie din diferite motive. Este aleferea fiecărui asexual dacă va face sau nu sex în viitor, dacă circumstanțele cer.
Asexualitatea nu e o alegere. În plus alegi pe cineva care nu este o curvă si sa aiba inteligenta. Cu cat e mai inteligent un om, cu atat asexualitatea e mai mare la el.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: