| FelipeR a întrebat:

Ce parere aveti despre AVENTURI LA MARE?

Ati avut vreodata? Ati auzit? Pareri? (Nu ma refer la cocalarii care agata pitipoance cu masina sau motocicleta si la persoane mature)

Parintii mei au lucrat in hotelarie multi ani de zile si, imi spuneau ca cel putin pe vremea lor era la mare moda ca sa zic asa

sa vii la mare si sa ai o aventura cu un necunoscut/necunoscuta sau chiar mai multe, insa astazi din cate observ, femeile nu mai sunt deschise catre asa ceva, cel putin eu, locuiesc langa Mamaia, si pentru ca mi s-a intamplat sa am aventuri pana acum, zi de zi aproape abordez femei pe plaja, insa nu ajung cu ele acolo unde imi doresc, si sunt tare curios, se mai practica azi asa ceva? Sau sunt eu de vina ca nu se ajunge acolo?

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Poti citi printre randuri raspunsul la intrebarea ta, si anume nu, nu am auzit sa se practice, ti-am si spus de ce cred eu ca nu se mai practica in ziua de astazi. Prin asta ti-am raspuns si la intrebarea "Sau sunt eu de vina ca nu se ajunge acolo?".

6 răspunsuri:
| Zas a răspuns:

Da,frumos

| FelipeR explică (pentru Zas):

Ce frumos? eu vreau sa aud pareri despre ce am intrebat, cat mai multe

| DeeaMarry a răspuns:

Interesanta intrebare.
Cred ca e din cauza schimbarii mentalitatii oamenilor. In sensul ca, acum 20-30 de ani aventurile erau privite mult mai critic fata de cei din jur. Vacanta la mare era un fel de escapada, un loc in care nu te cunostea si nu te judeca nimeni.
In zilele noastre nu prea mai conteaza unde ai o aventura. Probabil la mare ar fi mai romantic insa.
Eu una nu agreez aventurile. Prefer relatiile serioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu ai gasit rezolvare la problema ta a? laughing.

| FelipeR explică (pentru DeeaMarry):

Eu am intrebat daca se mai practica, nu daca conteaza, pentru ca eu nu prea am vazut cazuri deloc, am lucrat toata vara in Mamaia.

| FelipeR explică (pentru anonim_4396):

Dar nu caut o "rezolvare", vreau doar sa stiu din experientele altora, daca au vazut, auzit de asa ceva, eu unul nu am vazut niciun barbat la plaja sa se bage in seama cu femei in ultimii 2 ani.