Critica,mentalitatea si judecata oamenilor nu se va schimba asa ușor, vazandu-te cu ea si apoi cu el, fi normal.
Pana la urma, fiecare cu ce-i place. sunt oarecum ipocrit. daca se da la mine o bisexuala, nu o iert. daca se da un bisexual la mine....parca l-as trosni...
Nu avem dreptul sa criticam o anomalie de sanatate, atata timp cat cel/cea in cauza stie sa fie discret/a. Personal prefer normalitatea, adica unisexualitatea.
Hmm... am avut parte de o fata bisexuala, e super tare, mai ales in intimitate cu doua, la baieti e nasol rau, nici nu vreau sa ma gandesc (dante).
Remuse,bisexula/bisexual,inseamna preferinta pentru ambele sexe, nu sex cu mai multe persoane
https://dexonline.ro/definitie/bisexual
Iar dai din dormitor? O sa te bata sleep daca afla ca povestesti aventurile tale cu el
Zi macar daca sunt bunoace sa stiu si eu despre ce vorbim.Da-l incoae pe sleep ca asta e egoist si nu imparte cu noi
Eu unul nu-s de-acord deoarece nu mi se pare normal ca si un copil sa aiba parinti bi, iar la scoala sa il intrebe profa. "cheam-o pe mama ta la scoala" iar el sa raspunda: mama mea e barbat .
O prostie! La fel și homosexualitatea! Lăsați-mă cu hormoni, cromozomi și alte cauze, nu există așa ceva!
De parca bisexualii dispun de mai multe organe sexuale
Norvegianul întreabă:
Anonim69 întreabă: