| KidDaCuOcHiAlBaStRi a întrebat:

Ce parere aveti despre brunetele cu ochii albastri? ca frumusete ma refer, socializare etc...sunt greu de gasit sau sunt la tot pasul oh go on?

13 răspunsuri:
| Rebecca009 a răspuns:

Eu sunt bruneta cu ochi albastri, cred ca si tu esti. Deci suntem 2 deja. Asa ca nu sunt greu de gasit tongue

| neutrino a răspuns:

Ai putea fi frumusica la cap, dar nu-ti asigura si sa fii desteapta.

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru neutrino):

1.Asa m-am nascut daca te referi la vopsirea parului, adica sa fi blonda cu ochi albastri, nu ma intereseaza esti aici sa iti dai cu parerea nu sa ma judeci!

| neutrino a răspuns (pentru KidDaCuOcHiAlBaStRi):

Ai inteles total gresit. Eu iti doresc sa fii o fata minunata, si frumoasa si desteapta. Te si cred ca asa te-ai nascut. Totusi trebuie sa fii de acord ca numai culoarea ochilor si a parului nu poate fi suficient pentru ca o femeie sa fie frumoasa in intregime si de asemenea, nu are legatura cu gradul de inteligenta. Iti doresc o seara buna!

| h3r a răspuns:

La tot pasul.
Deja este a 2-a intrebare cu acelasi mesaj.

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru h3r):

Nu prea cred ca vezi tu oriunde fete cu ochi albastri oh go on in fine nu-ti convine intrebarea NU RASPUNDE FRATE!

| h3r a răspuns (pentru KidDaCuOcHiAlBaStRi):

Deja am gasit doua.

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru h3r):

E bine! ca tine sunt o mie!oh go on du-te si culcate

| h3r a răspuns (pentru KidDaCuOcHiAlBaStRi):

Nu am cu cine.

| adrianadi97 a răspuns:

Mie blondele cu ochi albastri mi se par super dragute, cat despre chestia cu ``blondele sunt toante`` mi se pare o mare idiotenie... Oricum blonda natural, cu ochi albastri mai greu gasesti, dar intr-adevar...sunt dragute.

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru adrianadi97):

Scuze era vb despre brunete laughing o blonda cu ochi albastri gasesti oriunde oh go on

| DragosNebunu a răspuns:

Cred ca sunt destul de 'rare' insa cea mai buna potrivite cu ochii albaștrii la o fata mi se para parul blond, am o fata in clasa asa si ma topesclaughingSi da sunt destul de frumoase

Întrebări similare