Cred ca sunt destul de 'rare' insa cea mai buna potrivite cu ochii albaștrii la o fata mi se para parul blond, am o fata in clasa asa si ma topescSi da sunt destul de frumoase
Eu sunt bruneta cu ochi albastri, cred ca si tu esti. Deci suntem 2 deja. Asa ca nu sunt greu de gasit
Mie blondele cu ochi albastri mi se par super dragute, cat despre chestia cu ``blondele sunt toante`` mi se pare o mare idiotenie... Oricum blonda natural, cu ochi albastri mai greu gasesti, dar intr-adevar...sunt dragute.
Scuze era vb despre brunete o blonda cu ochi albastri gasesti oriunde
1.Asa m-am nascut daca te referi la vopsirea parului, adica sa fi blonda cu ochi albastri, nu ma intereseaza esti aici sa iti dai cu parerea nu sa ma judeci!
Nu prea cred ca vezi tu oriunde fete cu ochi albastri in fine nu-ti convine intrebarea NU RASPUNDE FRATE!
Ai inteles total gresit. Eu iti doresc sa fii o fata minunata, si frumoasa si desteapta. Te si cred ca asa te-ai nascut. Totusi trebuie sa fii de acord ca numai culoarea ochilor si a parului nu poate fi suficient pentru ca o femeie sa fie frumoasa in intregime si de asemenea, nu are legatura cu gradul de inteligenta. Iti doresc o seara buna!
LoLo_9163 întreabă:
LikeeChocolate întreabă: