anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre copii care isi incep viata sexuala la 11-13 ani?

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Astia sunt copii inconstienti, copii ce nu stiu inca ce inseamna sa ai un contact sexual, care nu inteleg cum trebuie biologia si cu toate acestea se risca. Lipsa de educatie duce la asta.

19 răspunsuri:
| GeosBIOS a răspuns:

Cum sa-si inceapa viata sexuala, daca la varsta aceasta nici nu au iesit din pubertate, cu alte cuvinte nici nu sunt individualizati pe dea-ntregul din punct de vedere sexual, ca barbati si femei.

Cred ca-ti dai seama si tu ca bine n-are cum sa fie. Personal simt fiori reci pe spate cand aud de asa ceva. Daca s-a ajuns la asa ceva, inseamna ca parintii degeaba isi mai spun parinti.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru GeosBIOS):

La ora actuala foarte multi au titlul de "parinti" fara ca macar sa aiba idee ce obligatii inseamna purtarea lui.

| mgtow a răspuns:

Sunt lipsiti de educatie din pacate.

| h3r a răspuns:

Buna.
Aceste creaturi, de abia intrate in pubertate sa faca sex, ca n-am inteles?
Sunt copii, pentru Dumnezeu.
Ei sunt inconstienti, ei vor sa faca ceea ce vad la adulti, ce aud pe aici si pe acolo.
Iar in ultimul rand, aceste "ganduri" de obicei sunt consecintele lipsei de educatie.

Doar un copil ar putea pune intrebare asta, pentru ca un adult nu s-ar gandi ca un copil de 11 ani sa si-o traga, ce naiba.

| Radler a răspuns:

In primul rand " copii " se scrie de fapt cu 3 de "i" respectiv '"copiii"! happy
in al II-lea rand... asta e viata lor si a parintilor care nu ii educa. ce vad la televizor. practica! PA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

...sau mai degraba la 14-16, 17 ani.Nu vreau sa-i critic,dar generalizand,constat ca sunt:
-needucati,in primul rand religios(sexul este destinat doar persoanelor casatorite)
-nu au valori adevarate(in ziua de azi,mai toate modelele se dezbraca, nu vad ce exemplu bun ar putea fi)
-nu au minte, au spirit de turma.Ei zic:,, A, pai e foarte sa ai prieten de la 14 ani si sa te machiezi sau sa umbli cu tocuri.,,
Cand isi dau seama ca gresesc, este prea tarziu.
Nu ca m-ar interesa in mod deosebit...

| BLeur a răspuns:

Copii fără minte, inconştienţi. Nici la pubertate nu au ieşit, o să regrete mai târziu pentru ce fac acum. Având în vedere că se uită pe diferi site-uri, adică găsesc pe net acele site-uri se învaţă. Problema este că, un copil ar trebui să aibă net, cam de la cls a5a în sus..nu mai devreme. Abia descoperi lumea, viaţă cum este.şi ce faci? Îţi începi viaţa sexuală? Nici nu ai cu ce să începi aşa ceva..Pentru că la 11-13 ani nu eşti maturizat complet pentru acest pas. Pentru ei sexul înseamnă o joacă, după mintea lor, dar nu e chiar aşa..acest lucru se face NORMAL după 18 ani. Dar, în ziua de azi mulţi o fac chiar mai devreme, 14-16 ani. La 11-13 ani să se pună să înveţe nu să stea după o fată care nici nu are forme.

La 11 ani începi cls a5a de obicei, trebuie să te apuci de carte, ai teze..etc.

| Pearl01 a răspuns:

Hmm e buna intrebarea! Ar fi multe de spus. In principiu lumea a evoluat si in bine, dar si in rau. Iar faptul ca copiii de 11-12-13 ani isi incep viata sexuala atat de devreme e doar un aspect al evolutiei in rau. Din pacate parintii nu-si mai pot controla copiii, nu-i mai pot supraveghea, iar copiii la randul lor nu mai comunica cu ei, mint, le ascund multe lucruri. Internetul este una dintre principalele cauze pentru care copii sunt asa. In loc sa iasa si ei la joaca etc, stau toata ziua pe net, pe facebook, pe messenger, isi imagineaza fel si fel de lucruri, isi fac asa zisi "prieteni" pe retelele de socializare si multe altele. Un alt factor este anturajul prietenilor, colegilor care ii pot influenta in rau, gandurile unora ca virginitatea nu mai e la moda, ca esti luat(a) de prost/proasta; societatea in care traim ne influenteaza. In plus varsta frageda, lipsa de comunicare, lipsa de informare, lipsa de maturitate fac mai usor trecerea la astfel de fapte. Cel mai grav e, ca din ce in ce mai multe fetite de 10-11-12-13 ani raman insarcinate, asta e foarte grav! Iar parintii sunt de vina ca nu-si supravegheaza copiii, fiind prea ocupati cu serviciul, cu altele. Tot ce se intampla cu copiii in tara asta: crime, violuri, abuzuri, fete raman insarcinate, isi incep viata sexuala devreme, ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru ceilalti parinti, sa le impuna limite, sa comunice, sa fie mai atenti si mai severi un pic, pentru ca, de exemplu: 4 din 5 fete prefera sa vorbeasca cu prietenele ei despre viata sexuala decat cu mama sau cu cineva apropiat, matusa, verisoara etc si atunci ne mai intrebam de ce se intampla una si alta.

| Justagirl1312 a răspuns:

Fraieri,inconstienti si needucati.

| justmeandmyboringself a răspuns:

Nu prea au creier, saracii.

| Dianaㄨ a răspuns:

Parerea mea a luat amploarea asta :
http://educatiasexuala.ucoz.ro

| Weanns a răspuns:

Eu la 11 -13 ani ma jucam cu papusile! Asta e varsta voastra nu va bateti joc de ea! Banuiesc si la 15 vrei sa fi mamica?!rolling on the floorstraight face

| VADIq a răspuns:

Cretini

| oliviaaa a răspuns:

Sunt de acord cu tine, copii distrusi straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai multe incercari mai multe sanse spre crearea omului perfect!

| sellieania a răspuns:

Tocmai asta e problema: sunt mici.nu inteleg sau poate nu vor ei sa inteleaga.aud de la nu situ care si nu stiu cine ca e cum e si incearca si ei...ca drogurile...iar la sfarsit, cand se trezesc cu copii la 14 ani stau si plang.
Si aici intervin si parintii pentru ca nu si-i educa cum trebuie!
Asta e!
Pai tu stii ce inseamna sex esti prea mic mica, in loc sa te bucuri ca esti inca un copil tu vreai sex poti sa faci sex pe la 16-17 ani pina atunci stai la locul tau si nu cauta problemetongue

| mihaella91 a răspuns:

Una buna, in niciun caz! in afara de faptul ca e o grija in plus de care nu te poti tine la 11 ani ca de aia avem si "copii cu copii", te si deformeaza ca fata. ca baiat nu stiu...

| SongokuJR a răspuns:

Copii care porvin din familii destramate fara o educatie, fara sa aiba la nevoie un sfat parintesc, copii lasati de capul lor...Si eu am fost tentat de aceste oportunitati, dar am vorbit cu ai mei, mi-am dat seama de dezavantaje si de riscuri si sincer pana la majorat (sau aproapebig grin) nu imi voi incepe viata sexualahappy

| StylesGirl a răspuns:

Copii terminati laughing.