| depression17 a întrebat:

Ce parere aveti despre femeile neingrijite? De ex nespalate, nu se epileaza la subrat, paroase. Ati fi intr-o relatie cu o astfel de femeie care e 10/10 chiar daca are aceste defecte?

15 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

N-ai cum sa fii 10/10 si sa nu te ingrijesti, infrumusetarea este influentata si de ingrijirea personala pe care ti-o acorzi, bine frumusetea e nativa, te nasti cu ea dar trebuie sa o intretii. N-as fi impreuna cu o nespalata, paroasa sau neingrijita.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu accept asa ceva

| dullcat a răspuns:

Iar cu intrebari sexiste? Afla ca exista barbati care nu isi schimba lenjeria zilnic, si nici nu se epileaza sau rad vreodata, nici la subrat, nici in zona intima. Nu mai normalizati tendintele astea de pedofili. Daca doresti un partener cu piele de bebelus, nu crezi ca ai probleme? Parul e acolo unde e din motive foarte bine intemeiate, altfel aratam toti ca niste pisici Sfinx.

| depression17 explică (pentru dullcat):

Nu vreau sa par nesimțit dar în mod clar ai ceva probleme daca ți se pare normal sa nu te îngrijești, ai și tu par pe mâini, subraț și te ai simțit? Macar mustață să ți-o razi stimată doamnă

| dullcat a răspuns (pentru Drimmero):

,,infrumusetarea este influentata si de ingrijirea personala pe care ti-o acorzi'' Nu zau?

https://www.google.ro/......ps?/search

| dullcat a răspuns (pentru depression17):

Esti nesimtit oricum. Tu te ingrijesti? Nu scrie nicaieri ca femeile trebuie sa petreaca ore intregi in baie in pozitii incomode, sa-si frece banii la salon, sau sa-si traumatizeze pielea pentru mofturile unora care nu ar face toate astea vreodata. Daca stai sa te gandesti logic, sunt zeci de ore intregi petrecute anual doar pentru cateva zeci de minute de sex.

Du-te la salon si epileaza-te cu ceara, dupa vino sa-mi spui cat de placut e.Cauta despre rolul parului pe corpul uman si apoi mai vorbim.

Da draga mea, eu mereu ma ingrijesc si epilez, si cum naiba ti-a venit ideea ca femeile trebuie sa se ingrijeasca doar pentru sex? Sa nu ti se para ciudat cand niciun barbat nu se va uita la tine

Toate femeile pe care le vad sunt epilate si ingrijite, sunt tare curios cum arati tu, probabil vreo paroasa, sper ca nu imi dai block tho

| dullcat a răspuns (pentru depression17):

Afla ca am partener de multi ani, multumesc pentru ingrijorare. Vezi-ti de fetele tale pocaite si sper sa nu lesini daca gasesti vreuna din ele cu par.

Din păcate chiar voi leșina daca voi da peste vreo păroasă, sunt destule maimuțe la zoo

| Drimmero a răspuns (pentru dullcat):

Ce legatura are frumusetea cu parul de la subrat? Daca avea monospranceana, mustata, barba atunci vorbeam altfel, ar fi aratat horror.

| dullcat a răspuns (pentru Drimmero):

Are legatura, reciteste intrebarea adresata de OP, plus raspunsul tau.

| RAY a răspuns:

Nu sunt eu obsedat de curățenie dar macar o baie o data la săptămâna este sănătos, vara zilnic ca puti, cât despre par nu are legatura cu igiena

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu sa fie 10/10 daca nu se spala?