Nu o parere buna, asta da dovada de lipsa de educatie, ori au intrat intr-un anturaj care nu trebuie. Si in plus daca o faci de la o varsta prea frageda organismul lor nu prea creste cum ar trebui.
Scuza-ma dar mi-se pare anormal ca o fata de 12-14 ani sa nu mai fie virgina. nu mi-se pare normal.Asta nu e bine si este si un pacat. De obicei viata sexualsa se incepe minim la 16 ani nu la 12 cand nici nu stii pe ce lume traiesti.
Cele mai urate pareri.
Acele fete vor vrea sa fie respectate dar de fapt si-au distrus viata.
De vina sunt si parinti pentru ca le-au dat copiilor prea multa libertate, prea multe resursea sa-u pur si simplu nu le-a pasat de ei sau le-a fost rusine sa vorbeasca cu copii.
Ca parinte trebuie sa iti protejezi copilul ca varsta de 12-18 e o vrasta frumoasa in care trebuie sa te distrezi nu sa faci sex si dupa aia sa regreti o viata.
Ia r o alta vina este societadea in care traim, care se degradeaza din ce in ce mai tare, dar de fapt noi o facem asa pentru. ca dam crezare la toate prostiile si ne uitam la Tv la toate pitipoancele care sunt semi analfabete si nu stiu sa faca decat sex si sa pozeze goale.(daca lumea nu sar mai uita ar scadea audienta iar producatorii nu l-ear mai da, dar asta vor romanii).
Sunt atat de inconstiente si atat de naive, cu o proasta educatie si nivelul de inteligenta aproape de 0.
Cunosc o fata care la 13-14 ani numai stiu sigur a facut sex cu 23 de persoane intr-o seara de seara pana dimineata
Aia da fata de piatra , dupa ce a terminat cu toata lumea spunea ca o doare burta
MAi bine. zi daome fereste sa nu te insori cu o asemenea fata, sa mergi pe strada si sa zica toti uita lu asta i-am traso.
Pai daca nu ai 14 ani si deja te gandesti la sex! Este treaba ta ce faci dar parerea mea este ca ar trebui sa mai cresti putin! Ai grija de tine si cu cine vrei sa te culci!
La 12-14 ani fetele trebuie sa se joace cu papusile sa le descopere secretele nu sa descopere secretele din kamasutra si sa desluseasca tainele sexului.In 3 cuvinte: inconstiente prost crescute!
Te-am ajutat!?
Ce parere sa am daca sunt baiat... Cu... Dar e bine ca suntem in Romania si asa mai tragem si noi baietii la ceva
Pnm, nu mai esti virgina?
Asa e daca fetele la varsta asta sunt CURIOASE
Esti praf o sa ai un barbat care o sa te insele sau care o sa te bata sau altele, iar tu o sa te miri de ce cine stie ce parinti mai ai si tu de regula astea se intampla intr-o familie dezorganizata.
Depinde si de invatamantul ce i lau dat parintii. si nu este o chestie prea normala dar, face ce vrea. sa se consulte s cu o prietena mai intai [ o prietena in care poate avea incredere]! sper ca te-am ajutat
Cred ca se grabesc, desi la cele care sunt mai dezvoltate, nu se observa foarte mult...in concluzie nu cred ca este bine, ar fi bine macar pana la 17 ani sa astepte pana face pasul asta.
Laurretta întreabă:
ForbiddenDreams întreabă: