| Iluzionistul69 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele de la saloanele de masaj/erotic, am vb pe w.app cu o fata care zice ca lucreaza la un salon masaj/erotic si mi-a zis ca daca vreau sa ne cunoastem sa vin acolo unde lucreaza ea, voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| dariaflorina a răspuns:

Vrea să aveți parte de momente interesantelaughing))

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Toata stima si respectul pentru ele, sunt adevarate doamne

| ZappyTv69 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Yayyy! Te-ai intorslaughing

| Iluzionistul69 explică (pentru dariaflorina):

Pai eu am invitat-o in oras la o cafea intai si nu a vrut... mi-a zis cum o cheama si ca e necasatorita, nu stiu daca a vb serios sau vrea doar banii mei si atat...

| dariaflorina a răspuns (pentru Iluzionistul69):

Sincer, da e puțin ciudat. Ai grija la ea.

| Iluzionistul69 explică (pentru dariaflorina):

Mai analizez mai discut/analizez cu ea pe w.app, oricum Ms pentru sfat, sa fi iubita!

| dariaflorina a răspuns (pentru Iluzionistul69):

Cu drag. La fel îți doresc.

| DeaconuCorina a răspuns:

Daca vrei sa o cunoști, nu rata ocazia.

| Iluzionistul69 explică (pentru DeaconuCorina):

Ma invitat la ea la salonul de masaj la un pahar de vin sa ma duc acolo, problema e ca e cam tinerica pentru mine e cam 20 si ceva de ani diferenta de varsta intre noi... ea a zis ca nu conteaza varsta pentru ea ci caracterul omului ca ea e destul de matura la 20ani

| Violleta2022 a răspuns:

Ca-si racoleaza clientela, ca si de banii tai are nevoie!
Dar nu te astepta la sex, ca nu vei primi.
A mai fost unul aici pe forum care plangea ca a plecat acasa cu puta umflata si durerroasa de cat s-a excitat si s-a dus acasa si s-a masturbat singur, pana la urma.

| Iluzionistul69 explică (pentru Violleta2022):

Nu m-am dus deoarece numai raspundea ea la telefon cand o sunam imi raspundea alta fata la telefon, mi-am dat seama ca nu e serioasa si vrea doar bani, logic ce altceva poate vrea o maseuza decat bani si nimic mai mult, oricum nu voiam sex de la ea ci altceva (sa iesim impreuna in oras/restaurant sa o cunosc mai bine) daca voiam sex ma duceam la masaj/erotic ca sunt destule saloane in Bucuresti pline de femei/parasute...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iluzionistul69):

Despre ce seriozitate vorbesti aici?
1. Ea nu raspunde fiindca lucreza, facand masaj erotic la barbati.
2. Evident ca vrea bani, ca TOATE serviciile ei se platesc, fara exceptie
3. Femeia asta NU iese in oras cu clientii, ca ea cere plata sa-ti afac un masaj nu sa iasa la plimbare cu cineva. Cred ca ai incurcat serviciile happy
la masaj erotic NU s eface sex, doar MASAJ!

Vad ca habar nu ai cu ce se manaca serviciile pe unde suni si ce fac femeile de acolo.
Eu spun sa mai cresti cativa ani, ca nu ai inca cunostintele generale necesarea macar sa intelegi ce se intampla.

| Iluzionistul69 explică (pentru Violleta2022):

Stiam ca nu se face SEX cu maseuza! se face masaj erotic cu FINALIZARE/FELATIE/LABA asa ca tot cam aia e... dai dublu tariful pentru finalizare/felatie?

| Iluzionistul69 explică (pentru Iluzionistul69):

Unele mai fac exceptie de la regula si ies in oras cu clientii... eu am avut niste colegi de munca/serviciu cand lucram la Cazino care aveau asemenea iubite/prietene, unul era combinat cu o maseuza iar altul cu o dansatoare/stripteuza, asa ca?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iluzionistul69):

Ce nu intelegi tu?
Masajul erotic este un masaj erotic si atat.
Nu ti seface laba, nici oral si nici sex de nici un fel!