Da ce esti gay? pai ce parere pot sa am? mi-e indiferent...:d:d Oricum cind vad 2 gay nu mi-e placut(((
Fiecare are orientare lui sexuala.Stiu ca in societate nu prea sunt agreati.Ce-i drept, o parte din mine nu este de acord cu ei si o parte este.
Pe scurt, atat timp cat ei nu au treaba cu mine nici eu nu am treaba cu ei.
Bărbaţi care nu sunt în stare să îşi trăiască viaţa normal.Am avut parte de o experienţă urâtă cu un astfel de băiat.În timp ce era cu mine,"ieşea"...cu bărbaţi care îl plăteau pentru asta.M-a minţit în tot timpul ăsta.M-a făcut să-mi fie scârbă de el şi de alţii asemenea.Am o reticenţă în privinţa persoanelor din categoria asta.
Sunt oameni perfect normali ca si noi doar cu o alta orientare sexuala si datorita acestui fapt sunt priviti ca niste pacatosi de catre o parte a societatii, ceea ce a contribuit la a fi marginalizati, blamati, huliti pe nedrept.Sa stabilit cu certitudine ca orientarea sexuala a fiecarui individ este de natura genetica si este inscrisa in ADN-ul sau. Conform ultimelor studiilor efectuate acesta este declaratia doctorului Chad Zawitz: ""A fi gay este similar cu a avea o anumită culoare a ochilor sau a pielii, aşa a fost să fie. Heterosexualii care îi cunosc nu au ales să fie heterosexuali. Prin urmare mi-e greu să-mi dau seama de ce oamenii nu înţeleg cum stă treaba cu homosexualitatea, a mai spus Chad Zawitz.""
Nu am o parere negativa dar nici o parere positiva..sunt unele lucruri care nu le concep...adica exista atatea femei, dar in fine fiecare face ce vrea. dar nu procedeaza bine. Oricum, si ei sunt oameni si e decizia lor asa ca nu ar trebui sa ne priveasca pe noi.
De ce te-ar interesa parerea celorlalti? a... stiu, pentru ca e prea greu sa gandim cu propria minte. trebuie toti sa aiba aceeasi mentalitatea ca daca nu..esti anormal. *** the world
Baietii gay, sunt baieti care sunt atrasi mai mult de baieti(barbati), cu care vor sa-si satisfaca placerile sexuale. Acesti baieti ignora fetele, pentru ca atractia catre fete este mica sau aproape nula.
Niste imbecili. Atatea femei frumoase, cu atatea forme pe lumea asta si ei o fac unul cu altul. Iac!
nutuxcristian întreabă: