| Anonimaaaxgar a întrebat:

Ce parere aveți despre o fată care devine mamă la 18 ani?

Răspuns Câştigător
| Charm a răspuns:

Toată lumea spune ca e o greșeală sa faci un copil la 18 ani. Ce e greșit in ați dori un copil? Poate fata și-a dorit asta, poate se simte pregătită si își dorește o familie a ei. Daca o sa se descurce, daca o sa aibă alaturi părinții si viitorul tata e partea a doua a povestii. Mai bine va plângeți si judecati parintii țâncilor de 13-14 ani care rămân cu burta la gura. Astfel.de cazuri sunt nenumărate. Un copil la 18 ani nu e atât de grav decât daca nu știi sa te descurci. Cat de ipocriți pot fi unii oameni

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Isi cam pierde tineretea si poate sansa la o cariera... dar la 40 poate incepe sa isi retraiasca viata happy

| Freya1 a răspuns:

Poate ca e cam devreme si stim cu toti ca nu va ramane pe veci cu tatal copilului deoarece e tanara deci petru copil nu ar fi prea sanatos mediu.Dar daca ea se considera capabila sa il creasca...

| SG1995 a răspuns:

Pai am doua pareri:

Ori a facut o tampenie, ori a lua o decizie bazata pe cel putin o mica capacitatea de intelegere a ce inseamna acest lucru, a o relatie stabila si vrea sa se casatoreasca.

In primul caz nu am o parere buna, in al doilea caz nu pot sa zic decat bravo ei, daca stie ca asta vrea de la viata.

| deeeaqq a răspuns:

Şi-a pierdut tinerețea, trist...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să am o părere?! Dacă are grijă de el şi se zbate să îşi facă un viitor, tot respectul happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a fost violata, imi pare rau de ea. Daca a facut-o nepeotejat, e o proasta.Nu faci copii la 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai steaua ei.

| GoldandSilver a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata lui/ei atata timp cat ea considera ca e bine acest lucru si ca nu a facut-o din greseala, e ok.

| Camuflaj2017qp a răspuns:

Mult succes, doamne ajuta! ce poate sa zica lumea?rolling on the floor

| GalwayGirl a răspuns:

In primul rand nu ai dat destule detalii!
In al doilea rand "si-a luat viata in piept" de la o varsta cam frageda.
In al treilea rand daca ea acceptat sa duca sarcina mai departe, si sa pastreze copilul, chiar daca are 18 ani, ce pot spune. RESPECT!

Poate a fost violata, este si asta o viarianta!
SAu pur si simplu s-a intamplat.

Parerea mea este urmatoarea: Pare a fi destul de curajoasa pentru faptul ca a decis sa aiba un copil la 18 ani in ROMANIA! Dar totusi imi pare rau ca, copilaria ei s-a sfarsit asa de repede!

| marriancosmin a răspuns:

Daca si-l pastreaza si il creste bine, de ce nu. :/

| Nutella09 a răspuns:

Un copil e o responsibilitate foarte mare si are nevoie de atentie tot timpul. Deja nu va mai putea iesi, sau sa se distreze. Cariera la fel va fi putin probabil s-o continuie.
Da, e bine pentru un copil cand are parinti tineri, insa 18 ani cred ca e o varsta prea frageda.
Dar daca are sprijinul parintilor si al viitorului tata, de ce nu