Ce te determina sa consideri ca nu este o eleva eminenta?
Eu sunt insurat, vorbesc in principiu. Sarutul se invata foarte usor, este instinctiv, chiar sarutul cu limba. Tocmai o fata ca asta are valoare, care nu s-a tinut de nimicuri, nu se gandeste la fostii iubiti. La fiecare relatie ramane ceva de care nu poti sa scapi, si ii aduci pe toti in patul conjugal, unde sotul vine si el cu cortegiul lui. De asta foarte putine cupluri sunt unite, si atatia divorteaza. Tocmai o fata cum ai spus mi-ar place. Buna seara.
Nu am ajuns acolo dar cred ca ar fi o experienta foarte interesanta. De ce nu?
Ce e asa graba? Fetele care nu se aventureaza in tot felul de relatii sunt mult mai apreciate, ai sa vezi.
Cand iubesti cu adevarat nu trebuie sa fii experta in sarut, totul vine de la sine.
Crezi ca daca ai avut multe relatii sau ca te-ai pupat cu multi e un lucru bun? Nicidecum, iti spun eu o fata de genul nu ar prea putea avea relatii serioase pe viitor. Cat despre parere ce sa zic, e ok, la un moment dat vine vremea oricui sa iubeasca, cat despre sarut nu e mare chestie trebuie doar sa strangi buzele si sa le apropii de celelalte
Pai toata lumea invata odata si odata nu? De ce nu, nu conteaza ce retalii serioase si neserioase a avut, conteaza persoana si felul de a fi. Succes!
Nu pot sa spun decat ca sunt profund impresionat ca mai exista fete ca tine, o spun din toata inima. Ca tot ai adus in discutie treaba cu "nu stie sa sarute", spre surprinderea ta, si eu sunt tot a 12-a si nu am avut pana acum nicio iubita si nici nu am sarutat vreo fata, ma refer la sarut cu limba, asa pe buze am sarutat de vreo 2-3 ori. Dar raman cu speranta ca imi voi gasi aleasa Eu nu sunt ca majoritatea care stau cu fetele asa...pentru o partida si gata...Eu daca nu iubesc fata nu pot sa fiu cu ea asta e felul meu de-a fi cat despre tine, ai grija sa nu te lasi "vrajita" de vreun "badboy" ca dupa o sa regreti asa ca sa ai grija cu baietii, cauta un baiat care sa te iubeasca cu sufletul si nu vei regreta. Te pup
Stai linistit, oricum nu vreau un iubit pana in clasa a 12a.Si sunt destul de atenta la detalii.
Da, eu as prefara sa stiu ca fata cu care sunt impreuna nu a mai avut relatii pana acuma, chiar m-as simti special. Bravo rar mai gasesti fete ca tine
RAY întreabă: