anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre o fată care până la 22 de ani nu a avut un sărut? E ceva rușinos?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

E rusinos sa crezi ca e rusinos.
Eu o vad drept un avantaj.

84 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu la cum arati nu cred asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Crezi gresit.
E total invers

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E frumoasa

anonim_4396

Naspa de aia nu e sarutata de nimeni

Nu te atrage deloc?

anonim_4396

Puteți să nu purtați discuția asta aici?laughing
Mersi.

Te-ai rusinat, sa si raspund, inseamna ca e urata, timida, antisociala

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

N-ar trebui sa te simti complexata.
In cel mai rau caz, nu va conta acest aspect.
In cazul cel bun, daca-i de buna credinta, va aprecia.

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Oo, daca trece "Testul simetriei" al lui Ray, inseamna ca e ceva. laughing

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Nota 7, 5

| Sofer a răspuns:

Nu e rusinos deloc. poate a fost preocupata de altceva si tocmai acum a ajuns la pasul asta de a avea primul sarut.

| TristanTzara a răspuns:

Nu. Un singur lucru e rușinos, să fi mândru de propria prostie. În rest mai totul e arbitrar.

| TristanTzara a răspuns:

Tu fată, nu mai pune întrebări d-astea, că ăștia încearcă să te combinelaughing

anonim_4396

Ba da imi place pozitia care a ales-o, cum isi ridica subratul, simt feromonii prin ecran.

| Emazio a răspuns (pentru RAY):

Daca la 7, 5 e frumoasa una de 9-10 cum e? Unicorn?
pare mai mult de un 7.

| RAY a răspuns (pentru Emazio):

Draguta

| Emazio a răspuns:

Nu e rusinos, dar cunosc eu pe cineva care nu a avut parte de nici o relatie ori sarut si etc cu cineva, si acum e sub pastile pentru ca si-a suprimat nevoile sexuale ani de zile. Nu stiu de ce am asa putin presimtirea ca o sa ajungi undeva mai tarziu in varsta intr-un final o sa ai 1-2 prieteni pe langa partener si cand toti o sa povesteasca vrute si nevrute tu o sa taci malc. Si o sa te gandesti ca vremea aia a trecut asa, si eu eram obtuza.

| Horus35 a răspuns (pentru Plato):

Vaaaai! Nu pot să cred că ai scris asta! xD xD xD

Sa va bucurati de ea cat mai posteaza, o sa dispara la fel cum a aparut dupa ce toate nebuloasele ei o sa fie oarecum raspunse pe pagina. Daca vreti sa faceti o miscare acum e ocazia.

| RAY a răspuns (pentru Emazio):

Plato deja o agatato

Se potrivesc, amandoi par la fel de habotnici

| eckblume a răspuns:

Fiecare parere e subiectiva. Am cunoscut multe persoane asa si din ce am vazut, opiniile erau impartite. Pentru unii oameni este dubios (ex:"sigur are vreun defect, e inhibata" etc.), altii cred ca e ceva demn de lauda, altii cred ca nu si-a gasit persoana potrivita, iar unora nu le pasa.
La 22 de ani cred ca mai mult te-ai simti constransa de prieteni, familie (banuiesc ca nimeni nu scapa de intrebarea:"Ti-ai facut si tu iubit?"). Pana la urma fiecare are propriile alegeri. E mai rau cand simti nevoia interioara de atasament; se produc niste schimbari in organism. In rest, daca la 22 de ani simti ca nu vrei sa te grabesti, e strict alegerea ta (ma refer in general).
Depinde cu ce fel de persoane te intalnesti si de convingerile acestora.

| RainmakerX a răspuns:

De ce sa fie rusinos?
Aspectul clar nu e problema asa ca ai un comportament care sperie lumea, alta explicatie nu exista.

| pagliaci a răspuns:

Indica probleme de socializare.

| Emma30555 a răspuns:

Nu contează părerea lumii contează părerea ta. Căci nu e ceva rușinos dar probabil ca tu îți dorești să se întâmple sa vina fat frumos pe un cal alb. Printul din povesti nu exista însă acum problema e ca dacă tot ai stat pana acum, nu are rost acum sa iei o decizie proasta, dar sa fii un pic mai deschisa, sa încerci sa cunoști ar fi indicat. Sa ți mărești un pic cercul de prieteni, sa ieși din casa ca să ai ocazia de a cunoaște un băiat cum ți l dorești tu, în mare, căci băiatul perfect nu exista.

| Plato a răspuns (pentru Horus35):

Ce nu poti sa crezi ca am scris? Am zis mai multe, zi-mi care te-a socat. happy

| Plato a răspuns (pentru TristanTzara):

Vezi-ti man de dadaism. laughing

| Horus35 a răspuns (pentru Plato):

M-a amuzat teribil. Nu știam că RAY are un "test al simetriei" pe care trebuie să-l treci xD.

| RoCkKiD a răspuns:

Care e problema? Daca nu vrea poate sa nu sarute pe nimeni toata viata. E alegerea ei si nu vad nimic rusinos acolo.

| Plato a răspuns (pentru Horus35):

Aa, da. E un fel de teorema lui Pitagora dar pentru față.
Iti zice Ray foarte repede daca te incadrezi, ii dai doar poza. Iti da si nota, vezi ce sincer e.