anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre o fată care până la 22 de ani nu a avut un sărut? E ceva rușinos?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

E rusinos sa crezi ca e rusinos.
Eu o vad drept un avantaj.

84 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns (pentru Plato):

De ce mi ai dat eronat? Mai bine zici in cuvinte. N am dat niciodata eronat la raspunsurile tale chiar daca mi se pareau proaste. E un fel las de a raspunde cuiva

| Plato a răspuns (pentru Emma30555):

Preferi sa-ti scriu: "Evaluez raspunsul ca fiind eronat"?
De ce eronat? Pentru ca ai zis ceva de genul "gaseste pe cineva sa iti placa cat-de-cat".
Da, trebuie sa fie perfect. Da, se poate sa fie perfect. Nu, nu are niciun motiv sa se grabeasca sau sa încerce, ca nu moare nimeni, nu e o urgență. Cand va fi, va fi.

Sper ca am reusit sa-ti satisfac dorinta de cunoastere printr-un raspuns mai elocvent decat simpla evaluare.

| gheorghe699 a răspuns:

Esti frumoasa, atragatoare, sexi, cinste tie! ..ai timp toata viata...

| stefan1993ful a răspuns:

Bună...vreau să ne cunoaștem! Ți se poate părea ciudat ..Cine știe vom forma un cuplu!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Emma30555):

Poti fi sigura ca NU esti singura care pateste asa ceva. Este modul imbecil prin care poate proceda orice retardat iresponsabil de pe acest site. rolling on the floor

Fiecare cu parerea lui. Am spus ca nimeni nu e perfect, nu exista om perfect. Sti si tu ca sunt cazuri de femei virgine care si la 50 de ani asteapta printul pe cal alb, e ok sa ai standarde inalte, e ok sa te indragoatesti, dar pentru asta trebuie sa ai si o deschidere sufleteasca, daca tot timpul gasesti nod in papura si la cel pe care il placi si desi ai atractie fata de el, dar nu e baiatul perfect pentru ca gasesti un defect ceva
Nu zic ca e cazul aici, am si spus sa astepte omul potrivit dar e bine sa ai activitati diverse, prieteni, locuri de iesit, ca sa poti sa intalnesti pe cineva. Mai citeste odata raspunsul meu, nu am zis sa i placa cat de cat

| Plato a răspuns (pentru stefan1993ful):

Bafta! laughing
Pe bune, Doamne ajuta-ti!

| Horus35 a răspuns (pentru RAY):

Ar trebui să mergi să te angajezi la o casă de modă. Asemenea talent e păcat să fie risipit pe TPU. Faci selecția modelelor, scrii lucrări in care critici moda, etc. Lăsând gluma, tu chiar iei în serios nota pe care ai scris-o mai sus atunci când vine vorba de relația ta cu persoana respectivă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Doamne ferește!

| RAY a răspuns (pentru Horus35):

Parere subiectiva, da pentru mine e de nota 7, 5

| Plato a răspuns (pentru Emma30555):

Foarte bine, sa-l astepte.
Normal, o simpla atractie nu e suficient. Trebuie sa fie ceva special.
E o prostie sa alegi pe cineva facand un compromis. Daca mergi pe ideea "lasa ca e bun si asta" sau "hai, ca merge" exact asa relatie vei si avea. Chilipir cauti, chilipir gasesti.

Mna, nu stiu de ce deranjeaza acel "eronat" chiar asa tare.
Inteleg cand esti un ratat, un cretinalbrosu, dar in rest?

Nu e frumos sa jignesti, si nu e cazul la persoana la care bati apropouri

Și dacă e de nota 7, 5 înseamnă că o să te porți diferit cu ea față de persoanele cărora le dai alte note, fie ele mai mari sau mai mici? O să-i acorzi mai puțin respect, mai puțină înțelegere, răbdare decât îi acorzi unei persoane de un 9? Sau îi vei oferi mai multă atenție decât îi oferi unei persoane "etichetate" cu un 6?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Se referea ca e urât sa ii dai note, de obicei

| Plato a răspuns (pentru Horus35):

Pff, ai pus intrebarea fatala. Acum o sa-ti zica de efectul Halo. laughing

| Horus35 a răspuns (pentru Plato):

E doar o întrebare la care nu e obligat să răspundă dacă îl deranjează dintr-un anumit motiv. Nu sunt aici să-i fac teoria chibritului pentru că nu-s eu în stare sa spun dacă greșește sau nu. Da’ pe bune, ce mai e și aia efectul Halo?! laughing Eu cer o explicație simplă pe care s-o pot înțelege, nu tratate de psihologie. laughing

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule e parerea mea

| RAY a răspuns (pentru Horus35):

Pun pret mai mult pe sinceritate

| SilentRain a răspuns:

Asta nu e nici o laudă nici un defect, n-am nici o părere

| SilentRain a răspuns (pentru Plato):

Cam care ar fi avantajul?
Eu cred că dacă ai un IQ peste medie e un avantaj, faptul că nu te-a pupat nimeni e egal cu 0, chestii asta nu te face nici mai buna nici mai deștepta nici sfânta

| Plato a răspuns (pentru SilentRain):

E un avantaj pentru mine, uite, pur si simplu.

Aaaaaaa' doar pentru tine

Da. Posibil si pentru altii, nu cred ca-s chiar unic in lume.

Pai cum așa? Cum poate fii un avantaj?

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Cei nu iti mai place de nevasta ta?

Este exact pagina pe care am intrat să văd despre ce e vorba după ce mi-a zis Plato că o să-mi pomenești de efectul Halo laughing

Stii oamenii aia ce colectioneaza jucarii? Aia de nu le scot niciodata din cutie sa nu le scada valoarea.
Altceva nu mi-a venit, dar sper sa intelegi. laughing

E o chestie strict psihica.

| Horus35 a răspuns (pentru stefan1993ful):

Tu ești cireașa de pe tort. laughing