anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre o relație de aproape un an in care 2 parteneri nu își spun absolut deloc ca "se iubesc" (ci ca se adoră, care cumva tot a iubire bate dar cu subînțeles) căci bărbatul nu vrea să se "decadă " în fata acesteia =}, dar chiar si asa totul isi spun prin gesturi, grija unuia față de celalat, intimitate, apropiere, caldura cu care el se apropie...
Este mai sănătoasă o relație cu mister? Presupuneri, subînțelesuri, comunicare in dodii, etc laughing)

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Chestia e că de multe ori îți vine să repeți expresia aia deși e doar o bucurie de moment, nu neapărat dragoste. De aia a devenit clișeu.
Te bucuri de prezența cuiva 2-3 săptămâni, cu apropiere fizică, și îți vine să îi cânți nonstop că îl iubești.
De aia e mai bine să-ți păstrezi calmul și să rămâi la complimente reale și simplele "mulțumesc", "noapte bună".
Limbajul trupului vorbește suficient, nu e nevoie de clișee.

18 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu cât relația e mai ferită de clișee, cu atât mai bine.
Auzi toți terminații cum spun "te iubesc" după câteva întâlniri, de ajungi să nu vrei să auzi așa ceva în anturajul tău.
Eu am auzit "te iubesc" - ul de la cele mai neprielnice partenere, care voiau doar drame, nu stabilitate.
Prefer oricând o relație cu vorbe naturale și gesturi calde.

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce relatie "cu mister" vorbesti?
Unul care este incapabil sa-ti spuna "te iubesc" este un prost, care nu-l lasa mandria si aroganta sa-si decline sentimentele fata de femeia iubita.
Cu asemena om nu poti fii fericita in viata, ca va face totul pe dos, ca sa nu para ca-i slab si cedeaza in fata unei femei.
De unde stii ca se iubesc daca nici unul din ei nu-i capabil s aspuna unicul lucru important in asemenea relatie "te iubesc"?
Doar ca-ti spune ca te adora, prin semnele de pe Instagram?
Hai sa fim seriosi, ca alea sunt de fason, ca doar nu da nimeni importanta la ce se posteaza acolo, fiind doar un site de "show off" pentru altii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam așa sunt relațiile între oameni serioși.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O relație are o parte curentă, de viață de zi cu zi. Aceasta contează, nu ceea ce a fost cândva în viața lor.

| Hypefox a răspuns (pentru Violleta2022):

Bună!
Nu acel tip de "te ador" pe Instagram. Ci pur si simplu cand isi vorbesc sau la incheierea unui apel sau fata in fata, își spun acel mic (te ador). Ca si cum ar fi un te iubesc, asa se subînțelege.
Cei drept nu este nici normal ca in ziua de astăzi sa fie acest cuvânt spus in fiecare zi la orice ora cum o face aceasta generație. Mi se pare mai okay sa spuna la un moment dat "te iubesc" in momentul care trebuie. Adica oricum consider ca nu poți iubi pe cineva in niciun an de zile. Un om înveți să-l iubești cu timoul, părțile nagative, pozitive. Plus ca este o relație care avanseaza destul de încet. Fara grabă in orice caz.

| Hypefox a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cam undeva asa consider si eu. Este o relație in care totul avanseaza încet si cred ca acel cuvânt o sa fie spus la un moment dat cand trebuie si este iubire într-adevăr. Căci cuvantul ăla nu înseamnă nimic. Totul consta in gesturi si cum te face sa te simti persoana respectiva caci iubirea este de atat de multe moduri încât un singur cuvânt n-ar putea descrie. Si nici eu nu l-aș mai putea spune ca mai demult. E ceva special.

| Goete a răspuns:

Eu aici nu vad nici un mister, a adora este cel mai inalt grad sl iubirii - nu "tot a iubire bate" si depaseste iubirea ca sentiment, plus ca maiare si respect si admiratie.
Singurul mister pe care il vad e sa ii spui cuiva ca il adori si sa nu stii de fapt ce-i spui - dar misterul il traiesti tu happy
In rest, gesturi, grija, caldura - denota o relatie amoroasa sanatoasa si normala, nicidecum misterioasa din punctul meu de vedere.
Cred ca singurul mister este faptul ca nu stii exact ce inseamna "te ador"*

*vezi DEX

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hypefox):

Tu 19 si el 24 de ani si inca va spuneti doar "te ador"?
Ce sunteti voi, copii de scoala generala? Folositi cumva si emoticoane zambarete?
Eu as vrea sa vad seriozitate din partea baiatului, ca nu mai are 14 anisori sa-ti spuna"te ador" dupa 1an de relatie, ci un serios: "te iubesc"!
Ma rog, este relatia ta, dar eu nu as avea rabdarea ta... mie mi-a spus "te iubesc" dupa 3 zile, iar 6 luni mai tarziu eram casatoriti. Asta s-a intamplat cu foarte multi ani in urma si uite ca suntem inca fericiti si impreuna, cu copii mari si viata linistita.

| Hypefox a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce este drept, difera mult generațiile de atunci cu cele de acum. Eu crescuta de părinții mei care au 23 de ani împreună. :3

| Hypefox a răspuns (pentru Goete):

Nu am stat sa ma gandesc asa. Cei drept acum daca stau sa ma gândesc a adora este ceva destul de înalt față doar de un simplu te iubesc. Deci denota ceva foarte puternic.
Si prin mister nu am menționat neapărat dar sunt multe situații unde se presimte un mister, căci ne descoperim zi de zi, nu vorbim tot deodată si undeva este bine căci asa tine relația?

| Goete a răspuns (pentru Hypefox):

Undeva este bine sa nu fie monotonie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mulți au tipul ăsta de relație.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

SEXUL este formea cea mai sincera a iubirii. cand rupi patul la propriu atunci poti sa spui ca ai parte de o iubire adevarata

| Crackman a răspuns:

Da, este ok in ambele situatii

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hypefox):

Nu difera deloc generatia trecuta cu cea noua, ca "te iubesc" este un lucru pe care-l spui numai daca-l simti si numai cand vrei sa mergi mai departe alaturi de persoana mult iubita.
Baiatuil asta se fereste sa-ti spuna un simplu dar puternic "te iubesc" fiindca nu vrea nimic pe viitor cu tine. Adoratul este un simplu admirat si asta o putema spune si unuia dupa strada, care ne place cum arata.
Ma rog, tu crezi ca inseamna altceva, dar in realitate este doar un simplu admirat= adorat.

| Emma30555 a răspuns:

Mai mult contează faptele nu vorbele. Unii spun prea ușor cuvinte în care nu cred, unii spun te iubesc și se despart după 3 zile fără nici un regret. Contează ce este în realitate, dar dacă simți ca iubești un om cred ca poți sa i spui. Poți spune tu prima

| CleanHeart a răspuns:

Depinde de fiecare cat romantism vrea și e in stare.
Atâta timp cât e respect și își dovedesc iubirea prin fapte nu e un lucru rău, mai bine spui un te iubesc prin fapte.

| Goete a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

M-a *** Guvernul Europei cu pretul energiei, am luat toporul si am rupt patul sa-l pun pe foc ca era frig si acum, ca iti citesc mesajul imi dau seama ca e o iubire adevarata intre mine si Guvern laughing