Nu exista pauze in relatiile de dragoste, doar in cele mincinoase sau ireale.
In dragoste iubesti pana mori, daca este o dragoste sincera si puternica.
Noi care suntem casatoriti de peste 30-50 de ani, crezi ca am luat vreodata pauza in casnicie sau relatie? Nu, categoric nu!
Cand apar cereri de pauza, te asigur ca sunt prevestitoare unui mare anunt: de parasire/ destramare a relatiei!
"ar dori o pauza tinand sa mentioneze faptul ca nu este o despartire definitiva, ci are nevoie de un timp"
e clar, are DEJA pe alta!
După 3 ani vrea o pauza dar de fapt nu are curajul sa și asume o despărțire, vrea sa vina de la sine și dacă ii va fi greu sau nu ii va merge prea bine cu cealaltă opțiune (bănuiesc ca a apărut altcineva) poate sa se întoarcă, sau întradevar vrea sa vadă dacă ii este mai bine singur sau cu tine dar pauza e o capcana fiindcă ii da o siguranță dar și libertatea sa facă ce vrea, iar noțiunea de perioada nedeterminata mie îmi sugerează o despărțire nesumata. Eu dacă as lua o pauza în relația mea as face o ca să ma distrez fără el și sa ma simt libera dar m as simți confortabil sa știu ca ma pot întoarce oricând ca e doar o pauza în fond. Dacă as ști ca îl pierd poate m as mai gândi cam asa vad eu în general aceste pauze. Sfatul meu ar fi sa nu l mai cauți deloc, ba chiar sa ieși cu prieteni, sa te vadă sau sa audă ca ești fericita, ca ești bine, doar asa va înțelege ca te pierde și i se va părea ciudat ca ti e bine fără el, asta dacă chiar mai vrei sa lupți pentru relație, poate în aceasta pauza nedeterminata vei întâlni pe altcineva care te va face sa îl uiți
anonim_4396 întreabă: