anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre pauzele in relatii? Intotdeauna se ajunge la o despartire sau este uneori benefica pentru regasirea persoanei respective si a sentimentelor? Sa vada daca persoana respectiva mai e buna sau nu in viata ei. Ma confrunt cu asa ceva. Suntem impreuna de trei ani si mi-a scris acum doua zile ca si-ar dori o pauza tinand sa mentioneze faptul ca nu este o despartire definitiva, ci are nevoie de un timp nedeterminat pentru a se gandi la relatie. Mentionand si faptul ca daca am mai vorbi pe tot parcursul acestei perioade tot ce fac e sa inrautatesc lucrurile. Si ca momentan trebuie sa ne vedem fiecare de viata noastra pentru ca timpul le va rezolva pe toate. Instinctul imi zice ca nu se termina aici, insa vorbele lui m-au speriat...

14 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"ar dori o pauza tinand sa mentioneze faptul ca nu este o despartire definitiva, ci are nevoie de un timp"

e clar, are DEJA pe alta!

| Ellzzz a răspuns (pentru sierra1):

Am vorbit despre asta, si eu si el stim ca e exclusa treaba asta. Pauza a luat o din motivul ca el zice ca nu este matur de o relatie serioasa si ca in pauza vrea mai mult sa vada daca i se schimba sau nu parerea. Evident, nedeterminata

| sierra1 a răspuns (pentru Ellzzz):

"motivul ca el zice ca nu este matur de o relatie serioasa"

e frecție cu marmeladă dar tu poți să crezi (visezi) ce vrei!

| Ellzzz a răspuns (pentru sierra1):

Eu chiar sunt o persoana pozitiva si prefer sa cred ca este o pauza benefica

| sierra1 a răspuns (pentru Ellzzz):

Cum spuneam: tu poți să crezi (visezi) ce vrei!

| DaniTDCI a răspuns:

Cea mai periculoasa capcana este "pauza" unei relatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În majoritatea cazurilor e un lucru negativ, dar există și acele 1-2 procente în care chiar e de bine.

| Ellzzz a răspuns (pentru DaniTDCI):

De ce crezi asta? Eu personal cred ca ambii parteneri pot avea timp pentru ei cat sa se descopere

| DaniTDCI a răspuns (pentru Ellzzz):

In majoritatea cauzelor aceasta pauza apare datorita interesului putin pierdut, in marea majoritate a cazurilor nu as fi de acord cu asa ceva, repet, doar in majoritatea cazurilor.

| Emma30555 a răspuns:

După 3 ani vrea o pauza dar de fapt nu are curajul sa și asume o despărțire, vrea sa vina de la sine și dacă ii va fi greu sau nu ii va merge prea bine cu cealaltă opțiune (bănuiesc ca a apărut altcineva) poate sa se întoarcă, sau întradevar vrea sa vadă dacă ii este mai bine singur sau cu tine dar pauza e o capcana fiindcă ii da o siguranță dar și libertatea sa facă ce vrea, iar noțiunea de perioada nedeterminata mie îmi sugerează o despărțire nesumata. Eu dacă as lua o pauza în relația mea as face o ca să ma distrez fără el și sa ma simt libera dar m as simți confortabil sa știu ca ma pot întoarce oricând ca e doar o pauza în fond. Dacă as ști ca îl pierd poate m as mai gândi cam asa vad eu în general aceste pauze. Sfatul meu ar fi sa nu l mai cauți deloc, ba chiar sa ieși cu prieteni, sa te vadă sau sa audă ca ești fericita, ca ești bine, doar asa va înțelege ca te pierde și i se va părea ciudat ca ti e bine fără el, asta dacă chiar mai vrei sa lupți pentru relație, poate în aceasta pauza nedeterminata vei întâlni pe altcineva care te va face sa îl uiți

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista pauze in relatiile de dragoste, doar in cele mincinoase sau ireale.
In dragoste iubesti pana mori, daca este o dragoste sincera si puternica.
Noi care suntem casatoriti de peste 30-50 de ani, crezi ca am luat vreodata pauza in casnicie sau relatie? Nu, categoric nu!
Cand apar cereri de pauza, te asigur ca sunt prevestitoare unui mare anunt: de parasire/ destramare a relatiei!

| Adry05 a răspuns:

Poate fi și benefică, depinde de la cuplu la cuplu

| Ellzzz a răspuns (pentru Adry05):

Dupa cat timp de ne-vorbit considerati ca deja e despartire?
Adica daca nu mai da niciun semn, nimic. O luna? doua?

| Adry05 a răspuns (pentru Ellzzz):

Nu știu. depinde de voi ce stabiliti, ce nu înțeleg oamenii e că relațiile și implict oamenii sunt diferiți, nu există aceeași rețetă pentru toată lumea.

Întrebări similare