Societatea pune la zid homosexulitatea! cei in cauza sunt catalogati drept monstrii! nu-i chiar asa.sunt oameni, suflete la fel k noi.k mine k tine k cel/cea care citeste comentariul meu! nu suntem in evul mediu sau in tarile africane subdezvoltate sa le dam foc sau sa-i punem la ghilotina! Romania e fara voia ei o tara comunista! daca ai vedea situatia de dincolo, cata libertate ii.si conceptia de homosexulitate cum ii privita, crede-ma k te socheaza! aia n-au o treaba! is ff deschisi! nu le pasa! si-o pun 2 homosexuali in locuri publice, la ceilalti fix le e de ei! noi k si popor punem la zid tot ce e anormal.si nu-i chiar bine! sunt oameni! cum sunt ei sunt oameni! ff multi au talente incredibile in arta.da.degeaba.eticheta li mare pe frunte! bafta mare
Pai... da, as spune ca e putin ciudat
dar pe lumea asta sunt de toate (asta daca ar fi sa raspund superficial)
acum. sa iti spun.
sunt prieteni(relatii de amicitie) care se leaga intre persoane de acelasi sex si ajung sa tina foarte tare una la cealalta incat parca ar face orice pentru ele si si-ar dori sa le posede complet...
e ceva mai complicat. adica nu e iubire de asta ca intre baiat si fata as spune ca e ceva mai mult de atat
ca suflet pereche.
dar daca se ajunge la sex si chestii din astea. sincer. mi se pare ceva cam urat... fata cu fata. sau baiat cu baiat
totusi se pot corecta. pentru ca de fapt in mintea ta e problema asta. si daca tu iti pui clar in gand ceea ce vrei e clar ca te poti corecta.
Nu am o parere proasta despre persoanele care sunt atrase de persoanele de acelasi sex...fiecare cu sentimentele lui! Nu as participa la o campanie impotriva lor pentru ca sunt si ei oameni!
Eu am o vorba, atata timp cat nu imi afecteaza mie viata personala cu ceva, nu sunt nici rasista si nici impotriva homosexualitatii. Nu sunt nici pro, nici contra. Nu as putea sa spun ce se petrece in mintea lor dar cred ca au totusi o dificultate in a-si exprima public orientarile. Si asta tot datorita societatii in care traim care nu ii accepta atat de usor totusi. Nu as participa public la un asemenea eveniment, ti-am mai spus, atata timp cat orientarea lor nu imi schimba viata in rau.
Cred ca si eu, in extremis, as putea sa ma sarut si sa ma ling cu altul, dar de aici si pana sa... fund-ulite, sper ca intelegi ce vreau sa zic, este o cale lunga. Mi se pare nefiresc sa bag ce am mai scump intr-o gaura prin care iese gunoi.
Nu prea.ori te nasti cu asta ori o dobandesti pe parcurs! sunt oameni casatoriti ce cauta astfel de relatie! cum se poate corecta?!
Asta e ca si atunci cand ai un copil si il inveti sa scrie... observi ca ia creionul in mana stanga si se apuca de scris. daca iti dai seama poti sa il corectezi si sa il ajuti sa scrie cu mana dreapta daca stanga te deranjeaza
asa e si cu persoanele astea. problema e sa isi dea seama si sa vrea sa isi schimbe "atractia" inspre cei de sex opus.
evident ca nimeni nu ii obliga, daca lor le place si vor sa traiasca cu asta...
fiecare face ce vrea. nu poti obliga lumea sa faca ce vrei tu. daca chiar vrea sa isi schimbe parerea despre sexul opus o face daca nu. nu
Obiectie! u il vezi si ii impui sa scrie cu dreapta, el se chinuie si o sa reuseasca! dar tare ti-o fi mirarea cand ai sa vezi k orice face face cu stanga! nu intelegi psihicul uman.de aia vb asa.nu poti indrepta asta! nici cu cel mai bun psiholog din lume! ia chinuie-te u sa-ti placa fetele! ce zici? reusesti?
Daca as vrea sa imi placa fetele da... dar nu sunt atrasa de ele...
cred ca daca ne propunem ceva si credem ca putem reusi, adica daca credem in noi putem sa facem orice...
problema la noi e ca nu prea credem
In general lesbienele nu sunt respinse de societate, dar pe gay i-as baga in lagar!