| Ade1996 a întrebat:

Ce parere aveti despre primul pas facut de fata?

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Am o parere foarte buna fata de acest pas, fara el nu poate exista progres.

| OnuOnulică a răspuns:

În cazul în care tu eşti timid e mai bine să facă ea primul pas.Eu am o părere bunăwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cine-i da un sut in c.r.fiindca asa se spune; un sut in c.r un pas inainte.

| Ade1996 explică (pentru anonim_4396):

laughing adevarat

| Simion_Alexandru_1992 a răspuns:

Ce parere am? Foarte buna.
Asta nu inseamna ca acum trebuie sa schimbam rolurile (baietii sa devina niste smiorcaiti, iar fetele curajoase, desi, exact asa pare sa fie si acum).
Cine are curajul sa fie el/ea insusi/insasi, intotdeauna va avea curajul sa se exprime si manifeste liber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nimic. din pacate traim intr-o societate idioate in care exista pretentiile ca baiatul sa faca tot primul si este o prostie asta.

| Valentino46Rossi a răspuns:

E perfect ok.

| FrumoasaTa a răspuns:

Daca baiatu' este timid, e foarte bine ca ea sa faca primul pas. Am o parere foarte buna despre asta, ce-i drept e ca si baiatul trebuie sa faca ceva dupa ''primul pas''.

| suntZeu a răspuns:

Orice baiat abordat de o fata se va simti mai ciudat decat s-ar simti o fata la a 5-a abordare.Nu se intampla prea des si poti avea neplacerea ca el sa nu stie cum sa reactioneze si sa strice momentul asa cum fac si fetele la inceput...de ce sa ne ascundem pana la urma laughing primele abordari sunt varza

| AtomiX a răspuns:

Nu stiu de ce, toate fetele sunt de parere ca baietii ar trebui sa faca primul pas, sa le bage mereu in seama etc, iar acum eu vin si intreb: de ce?! ..pe mine personal, nu ma intereseaza cine face primul pas, sau cine baga in seama pe cine. In dragoste nu conteaza asta, conteaza sa va intelegeti, daca incepeti cu "stii, eu te'am bagat de mai multe ori in seama pe tine..sau eu fac mereu primul pas, ia de acum sa faci si tu" sau chestii de genu'..aia nu mai e dragoste.