Sunt foarte ok, e normal ca si o femeie sa se poate bucura de o atingere mai speciala
Daca le intrebi pe cele care isi permit... probabil foarte buna, daca le frecventeaza!
Aceeasi ca si despre saloanele de masaj pentru barbati. Sunt ok, atata timp cat nu sunt masca unui bordel. Nu ca as avea vreo problema cu prostitutia, dar macar sa stii de la inceput unde intri.
Nu stiu cum e k nu am vizitat asa ceva dar daca cineva isi doreste de ce sa nu mearga?! Tu ai fost intru astfel de loc? daca da cum a fost?
Nu am o parere foarte buna, la fel cum cred si despre cele pentru barbati.
Majoritatea nu sunt ceea ce par a fi (poate exista si unele mici exceptii) si sunt de fapt bordeluri mascate.Se practica prostitutia in astfel de locuri.
Dar oricum, fiecare face ce vrea cu viata lui, e liber sa aleaga.
Daca ma intrebi pe mine, e parerea mea si o sustin, dar eu pun la indoiala moralitatea persoanelor care frecventeaza/lucreaza in astfel de locuri. Exista multe alte modalitati de relaxare.
Am inteles ca serviciile sunt destul de ieftine, in sensul ca o ora de "masaj" e tarifata cu 50-250 lei, depinde de "calitatea serviciilor"
Ceau. Eu consider ca aceste locatii sunt imorale, neortodoxe. Din pacate in ziua de astazi multi au uitat de Dumnezeu si cauta doar placerile trupului, uitand ca suntem sortiti sa traim vesnic. Pe pamant traim 70-80 de ani iar dupa aceea, prin faptele noastre decidem ce soarta vom avea. Saloanele cum masaj erotic sunt o ofensa adusa societatii, o societate care accepta astfel de locatii este imorala si nu mai poate avea ca religie, credinta in Dumnezeu.
Daca sunt frecventate de doamnele cu oarece probleme de simtire...ma intelegi, atunci e bine. Este un ajutor. Daca doamnele sunt zdravene si totusi frecventeaza, cred ca nu cauta unde trebuie...
Sunt Ok. Avand in vedere ca sunt tot mai multe saloane pentru. barbati de nu s-ar gandi cineva si la femei. Eu nu detin un astfel de salon dar practic un astfel de masaj la domiciliul doamnelor.Probabil in cel mai scurt timp voi deschide si un salon pentru ca sunt cereri din ce in ce mai multe. Mai multe detalii pe blog: http://e-masaj-erotic.blogspot.com
Sunt cereri si pentru doamne in domeniul acesta? referitor la masajul erotic cit costa o ora de masaj un tarif aproximativ, in Bucuresti sunt si saloane/masaj pentru doamne ca majoritatea am vazut ca sunt pentru barbati...