| DoomNEzeu a întrebat:

Ce parere aveti despre saloanele de masaj erotic?hee hee

19 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Am o colega care face masaj erotic....si oh go on.....hai k te-ai prins sigur de ce vroiam sa spunhee hee

nony
| nony a răspuns:

Sincer nu am fost nici o data, dar as vrea sa ajung.sa-mi iau un ¨meniu complet¨ day dreaming
Si acum parerea mea : curve sub acoperirewinking

| Silvia a răspuns:

Este o metoda mai subtila de prostitutielaughing

| naya a răspuns:

Vezi sa nu duci numele dumnezeului tau in desert cu asa intrebarihappy

Shin
| Shin a răspuns:

@SweetCandy, colega de ce? Liceu, facultate?batting eyelashes tongue
Shinwinking

| SweetCandy a răspuns:

Liceu...trecem a10a...deci...hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vaga impresie ca tu esti foarte incantat, dar te sfiesi sa le calci pragul si cauti fericirea in baie. Am dreptate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shin stai potolit ca iei bataie.

| DoomNEzeu explică:

Vaca u cu mine vorbesti.la primul raspuns? daca da te anunt ca am eu am fost deja.si cum spunea si nony...niste curve sub acoperire. dar acolo sigur nu ai cum sa te imbolnavesti de vreo boala.ca fetele acelea sunt la zi cu analizelewinking

| ---droid-kid--- a răspuns:

Sunt prostituate sub acoperirelaughing
asa cum a mai fost spushappy

Shin
| Shin a răspuns:

@SweetCandy, si ce tarif are? laughing
Shin tongue

| SweetCandy a răspuns:

thinking
habar n-am e in Bucuresti... fugi si caut-o da' sa nu imi reprosezi k nu te-a satisfacut!rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Crisu_8081 a răspuns:

Nu stiu, n-am fost niciodata. Daca imi va fi recomandat, probabil ca ma voi duce si eu.Sunt curioasa...Hai fuga, care se duce primul?big grin

Shin
| Shin a răspuns:

Pai si eu tot din Bucuresti sunt tongue Hai ca am fugit dupa ea! Pe unde o iau? laughing
Shin tongue

| stephie21 a răspuns:

Un mod de relaxare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cu tine vorbesc si ai dreptate sint prostituate sub alta denumire si macar riscul inbolnavirii este mai redus.
Shiiiin iei bataie. Bordel iti trebuie tie?

| dianka_4861 a răspuns:

Pai nu am fost niciodata...

Shin
| Shin a răspuns:

@Vaca.Nebuna.cu.Nume.Predestinat, ce sa fac si eu... daca nu ma plac fetele... sad
Shin

| Iluzionistul69 a răspuns (pentru nony):

Saloanele de masaj erotic sunt "case de prostitutie" detinute de proxeneti/mafioti care functioneaza legal cu contr munca si majoritatea din fete sunt numai curve de lux care habar nu au ce inseamna un masaj facut ca la carte de un profesionist cu experienta!