Mie mi se par normale, atat timp cat le practici cu persoana care iti place. Poate inca nu ai experimentat sarutul dar e ceva frumos
Probabil pentru ca esti mai micuta. Dar ai rabdare sa cresti si atunci cu siguranta iti vor placea. Mai ales daca se vor intampla cu o persoana pe care chiar o iubesti.
Buna.
Nu esti singura caruia nu-i place.
Nici mia nu-mi place... mi se pare cam scarbos. Schimb de saliva, microbi si tot asa
Depinde cine te saruta... daca nu stie prea bine
Mie una imi plac foarte mult... le ador
Daca nu tii la o persoana si o saruti in felul acesta normal ca ai reactia asta dar daca tii la persoana aceea o sa vezi ca te voi simti de parca ai pluti e o senzatie unica ce trebuie traita
Depinde de varsta. Unii mai mici asa, considera ca un simplu sarut e destul de romantic. Parerea lor. Toate vin cu trecerea timpului.
Inchideti si voi ochii cand va sarutati cu limba de aceea pare scaarbos ca voi tineti ochii deschisi.
Iceman ne spunea profa de chimie ca de fapt suntem dependenti de sex, cum poate sa nu. ti placa?
si eu eram asa dar dupa mi.am dat seama ca e super pentru ca m-am sarutat cu persoana care. mi placea
conteaza foarte mult si cum te abordeaza cealalta persoana
GoodLuck10 întreabă:
Denisa_9583 întreabă: