| alecsalecs a întrebat:

Ce parere aveti despre schimbul de parteneri?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Te referi cumva la SWINGING?!
Nu as practica..probabil doar beata fara sa stiu prea bine ce fac.
Schimb de parteneri = schimb de experienta! Doar ca trebuie sa iei in calcul si sansele ca partenera sa nu se mai intoarca la tine.....Sau vrei desert si capeti ciorba acra?

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

Eu personal nu am o parere buna despre asta dar se pare ca unii o adora

| alecsalecs explică (pentru mona):

Daca ai cunoaste un cuplu de foarte mult timp si ati fi buni amici ati face schimb?

| alecsalecs explică (pentru elio):

Ai incercat asta? esti fata ori baiat?

Răspuns utilizator avertizat
| Nordic a răspuns:

Adică să-ţi schimbi prietena sau prietenul mai des decât pe chiloţi? E cam aiurea. Aia nu ma e dragoste. E doar o vrăjeală, şi nişte mozoale şi apoi e pe sistemul "hai că m-am plictisit" şi mergi şi speli în gură pe alt cineva. Nu, nu mi se pare ok. Că aud argumente de felul "capeţi experientă". Da ce, asta e o profesie?laughing Dacă te întelegi şi te iubeşti cu partenerul, de ce să-l schimbi? Numa' aşa ca să frângem inimi?

| Nordic a răspuns:

A, şi să schimbi partenerii între amici... Ai vrea să-ţi babardească cineva nevasta? Aşa ca între amici?

| alecsalecs explică (pentru Nordic):

Prietene imagineaza ti ca oricum prietena te inseala sau tu oricum iti doresti sa ai pe una.ok? De ce sa nu se faca de bun acord intre cei doi parteneri?laughing

| FreePanda a răspuns:

Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba? tu te referi la swingeri?[cupluri de casatoriti, care fac sex impreuna cu schimb de parteneri]? curve si curvari.

| drhotzu a răspuns:

Doar daca schimbul este cu un model mai nou si cu dotari mai bune si multe, km putini, eventual si inmatriculata in tara... aaa nu vorbeam despre masini? atunci nu, pentru ca imi iubesc prietena, si ea pe mine, si plus ca e geloasa si posesiva, ca toate femeile.

| elasexygagica a răspuns:

Euforiclove struck

| Nordic a răspuns (pentru alecsalecs):

Dar dacă nu te înşeală? Dar dacă te iubeşte enorm şi tu la fel pe ea? Sincer eu nu vreau să-mi imaginez cum că prietena mea m-ar înşela laughing

| alinutza96 a răspuns:

Mie personal nu mi se pare o idee buna, da dovada de infidelitate

| alecsalecs explică (pentru Nordic):

Uite ca nimeni nu vrea sa si imagineze cum ca persoana pe care o consideri o sfanta sa te insele si totusi daca are ocazia te va insealalaughing)

| mona a răspuns (pentru alecsalecs):

Garantat ca nu as face, ma scarbeste lucru asta numai cand ma gandesc la asa ceva

Întrebări similare