| CocoMexii a întrebat:

Ce parere aveti despre Selena Gomez? O admirati sau o urati pentru faptul ca este cu Justin Bieber? straight face Crede-ti ca se potrivesc? Ce credeti despre cei doi indragostiti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma intereseaza persoana lor happy, e viata lor si nu sunt atat de speciali incat sa imi omor secundele din viata gandindu-ma la ei. happy

16 răspunsuri:
| ucigasuldetzantzari a răspuns:

Cred ca va potrivit voi 2 mai mult
care e rostu sa intrebi asa prostie? in asa categorie? nu ma mira faptul ca esti fana unui cretin

| Daysukki a răspuns:

nu sunt fana selinei gomez in schimb o credeam mai desteapta! justin bieber este doar un pusti care freaca menta cu toate. il urasc pe justin deoarece are melodii dragute iar el este un natarau.ar merge si-n 4 labe ca sa se mai combine inca o data. nu esti ce-i aia onoare! el iese cu celebritati mult prea mari ca varsta decat el.a prostito si pe tayler swift. le pupa pe toate si apare in toate videoclipurile cu alta gagica dotata. e un mitocan.indragostiti? ti se pare ca daca iesi cu celebritati poti fi indragostit? el era ca noi toti inainte sa fie gasit pe youtube de unu care la facut sa faca muzica pe bani.de atunci a mai iesit cu oameni normali? e un bou, nu am incredere-n el.

| CocoMexii explică:

Nu va legati de mine tongue e doar o intrebare :]]

| jeleu_3231 a răspuns:

Mie imi place de ea. E draguta cu toata lumea, e o actrita foarte buna si indiferent ce zice lumea eu tot cred ca are voce.
Mi se pare stupid sa urasti pe cineva doar pentru ca esti tu mare fan al lu' JB ( nu vb de tine, zic in general). Daca ei se iubesc, ce te doare pe tine?

| Pandicorn123 a răspuns:

Daca ei se iubesc cu adevarat si pana acum nu s-au despartit inseamna ca poate sunt potriviti unul pentru celalalt si cine suntem noi sa le criticam viata personala. ce tie ti-ar placea daca cineva oricare un om d pe strada ti-ar spune tie si iubitului tau ca nu va potriviti nuy ti-ar placea iti zic eu. cred ca l-ai lua si la injuraturi. deci da se potrivesc daca ei asa simt lasa-i asa. funda?

| izuka68 a răspuns:

Mie imi place foarte mult de Selena Gomez si eu zic ca este frumoasa si talentata si Justin Bieber la fel! Eu cred ca se potrivesc perfect!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

I-am pregatit lumanarea. tot ce mai trebuie e sa moara!

| XK a răspuns:

Totusi, cine este Selena gomez? straight face

| Anabella01 a răspuns:

La inceput o uram ca este cu justin, dar acum numai sunt impotriva, oricum e viata lor fac ce vrea. Nu mai am nimic cu ea. Pentru o persoana care 19 ani se cam poarta ca un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, sincer?
Bine,
...
...
...
Nu mă interesează de ei sau de viaţa lor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@fetitaCUPiscoturile bine gandit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena are o voce frumoasa, dar nu cred ca s potriveste cu piticul ala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi vine sa vomit cand ii vad pe aia doi impreuna!

| CocoMexii explică (pentru jeleu_3231):

Eu nu o urasc pe Selena big grin

| jeleu_3231 a răspuns (pentru CocoMexii):

Am zis ca nu vorbeam despre tine, vb despre fanele obsedate de JB. happy

| CocoMexii explică (pentru jeleu_3231):

Okay !