. mie îmi e indiferent, că e la prima sau după 2 luni, eu nu am nici o problemă, nu mi se pare ceva waaaw și nu mi se pare oke să spun că "nu sunt pregătită" sau "mai așteptă ceva timp că abia ne-am cunoscut și trebuie să ne cunoaștem mai bine".
cât despre ce zicea userul de mai sus cu frică că cineva va începe cu povești și d-astea, păi asta e
le convine? bine
nu le convine? să scrie la antena satelor
Mi se pare ok.
Nu vor multe asta din cauza la restul,care le considera zdrente si ele nu vor sa fie considerate zdrente.
Exista multe doritoare de sex fara obligatii, perverse si romantice in acelasi timp, dar nu ai dat tu de ele, o sa gasesti pana la urma, probabil.
Eu cred ca atunci când sunt mai mari și au ceva experienta, fac diferența între bărbați și își dau seama cine le ar putea judeca și care au o minte libera, dar când sunt foarte tinere (pana pe la 20 de ani) e de preferat sa fie mai reținute deoarece nu au experienta și le e teama de consecințe, dar chiar de la prima întâlnire sunt puține și probabil ca nu își doresc ceva serios sau nu le pasa dacă nu va fii ceva serios, depinde de fiecare ce își dorește
Recunosc, poate nu sunt atat de experimentata cand vine vorba de relatii sau one nighr stand, pentru ca n-am avut unul, dar parerea mea despre sexul la prima intalnire este: fa sex daca asta vrei cu adevarat. Eu m-am culcat cu prietenul meu la exact 2 luni de relatie. Nu cred ca asteptam atat daca nu eram virgina si oricum aveam deja 23 de ani, nu era ca si cum eram un copil si eram speriata ca ma va lasa dupa ce facem sex. Cred ca toata problema asta cu sexul la prima intalnire este ca acel baiat nu le va vedea ca pe potentiale iubite sau sotii. Adica...sa fim seriosi, daca o fata face sex cu tine de la prima intalnire nu te pune putin pe ganduri? Exista fete care vor sex fara obligatii, doar ca trebuie sa stai sa le cauti.
Dupa 2 luni in care v-ati vazut si cunoscut nu este nimic gresit daca faci, dar de la prima intalnire eu consider ca e gresit.
Daca vrei sex cred ca trebuie sa ii spui asta fetei, nu sa ii dai sperante ca vrei o relatie frumoasa si sa o faci sa viseze fluturasi apoi sa te culci cu ea si pa. Uite vezi si asta este un motiv.
La femei (unele) asta inseamna respectul de sine "nu te intinzi cu cineva abia cunoscut".
Daca vrei o prietenie cu benefici specifica asta atunci cand vorbesti cu fata.
Eu am făcut asta cu prietenul meu. Si suntem împreună de aproape 3 ani. Vorbeam de ceva timp împreună aşa că, atunci când ne-am văzut, am simţit amandoi s-o facem. E o prostie să simti să faci asta, dar să te abţii, să nu îşi facă baiatul o parere...REALĂ despre tine. Dacă nu simti, e ok să nu faci, indiferent ca e prima întâlnire, sau sunteti deja împreună de multe luni şi aţi făcut-o in trecut. Însă contează foarte mult si mediul in care ai crescut/traiesti (rutal/urban), experienţa de viaţă, pentru a putea face diferenţa dintre un disperat după sex şi un bărbat, contează şi vârstă, contează şi dacă ţi-ai început viaţa sexuală sau nu.
Si crezi cã acest user care a pus intrebarea are peste 18 ani? Uite KatyEscu are si nu este fatã usoarã, "curvo" poti lua exemplu de la ea.
)) și tu crezi că am un glob magic să văd prin el ce vârstă are userul cu întrebarea?
mi-a cerut părerea, i-am dat-o, acum nu te fu...te pe tine grija
Stai cam prost cu intuitia, legat de ce zici "mai așteptă ceva timp că abia ne-am cunoscut și trebuie să ne cunoaștem mai bine" ar fi bine sa o spunã el, doar nu f...e orice fatã fara sa o cunoascã mai bine, e josnic.
.chiar de stau prost, nu îmi pasă ce vârstă are, eu doar mi-am exprimat parerea despre mine, nu i-am dat sfaturi sau ceva... apăi mna, fiecare cu ale lui, cum abordează situația, că o *** atunci sau mai târziu, nu ești tu sau eu sau oricine altcineva să judece.
Se pare ca tu nu stii despre ce vorbesti. Vorbesti de sex fara obligatii dar te referi si la relatie. Sunt 2 lucruri complet diferite. Nu cred ca o fata cu care te culci din prima poti avea mai mult decat o aventura. Eu sunt foarte open minded dar nu as accepta asta. Dupa 6 luni poate da, dar nu cred ca poti cunoaste pe cineva mai devreme de atat.
Sunt destule fete care ar accepta o astfel de relatie, care ar accepta o aventuara de o noapte.
Problema e ca majoritatea barbatilor nu stiu sa depaseasca o bariera.
Bariera aceea e acel blocaj din mintea ei, care o face sa creada ca daca se culca cu un necunoscut va fi vazuta ca o curva.
Ei bine, daca tu ca barbat, stii cum sa vorbesti, cum sa o seduci, ai sanse mari sa aduci o fata in pat destul de usor.
Trebuie doar sa stii cum sa interpretezi semnele, si sa stii cum sa o faci.
Da, din 100 de femei daca 99 ar fi perverse si romantice eu as alege-o pe cea care nu este. Cam asa e norocul meu la chestiile astea.
2 luni mi se pare mult, în mod normal ar fi durat cel mult 2 saptămâni de la formarea cuplului să se ajungă la sex, și aici vorbim aici vorbim de. 25-30, printre adolescența media începeri vieții sexuale într-un cuplu nou are cel mult 4-5 zile de la primul date oficial.