Nu-i ceva rau, inseamna ca 'mnealor nu pierd vremea. Insa daca se reduce totul la doar atata, atunci este rau.
Ce faci, iti pierzi respectul pentru o femeie pentru ca s-a lasat cocosita de tine dupa ce ai vorbit cateva ore cu ea? Nu crezi ca si ea ae nevoi, ca si tine, poate nu a fost nici ea de mai mult timp cu cineva? Si poate i-ai placut, i-ai castigat increderea, ca de, esti baiat Gigel? nu toate femeile sunt curve daca se culca de la prima intlanire, mai sunt si focoase, sau poate unele au avut o viata grea...
Adica vrei sa zici ca daca ti/ai da intalnire pentru prima data cu un baiat super sexy si frumos nu te/ar tenta sa faci sex la prima intalnire cu el?
Nu m-ar tenta sa fac sex cu el oricat de bine ar arata
O parere proasta. tampenie totala. adica n-am nimic impotriva daca vreti sa va comportati mai rau ca animalele
Dupa ce treci de facultate numai e misto.
si nici recomandabil.
da boli venerice ai auzit?
Un fel de one night stand, interesant. De ce nu, doar că trebuie altfel interpretat nu cum ai spus-o tu.
Orbii pot raspunde?
La prima vedere pare un pic cam de domeniul SF
Ma gandesc la momentul in care o vad prima data si la locatie. Unde poti vedea prima data o persoana, decat intr-un loc public. Daca iti bate la usa sau se afla deja in caminul tau, aia nu mai e prima vedere.
La prima intalnire suna cu totul altfel si am o parere chiar foarte mai intre.....bghnokjg
Na! ca mi-a dat eroare cand sa-mi exprim si eu parerea.ptiu!
Sex prima vedere o mângiere o clipă de placere vreau langa mine sa stai, stai, stai (asta sa fie ca o gluma)
O parere prosta, nu e normal.
Superb mie unu imi place la nebunie mai ales ca nu am obligatii sa tot ai aventuri de astea :p baftaa
Sexul "din prima" inseamna si sfarsitul unei posibile relatii inainte ca ea sa inceapa. Nicio persoana cu capul pe umeri care ar dori sa aiba o relatie serioasa cu cineva n-ar face asta, sau nu si-ar da si o a doua intalnire daca s-a intamplat deja.
CA nu exista asa ceva; care e proasta aia care ar face-o din prima in afara de o (prostituata) sa mi-o zici si mie ca-sa rad!
Hai Steaua!
m-am indragostit de ea la prima vedere desi e doar o echipa d fotbal
George0197 întreabă: