| RAY a întrebat:

Ce parere aveti despre tipele care practica relatiile de tip sugar baby/sugar daddy?

Ati cunoscut/apelat vreodata la una?

sursa https://www.reddit.com/r/Romania/comments/qotcpn/sugar_b aby_in_romania/

15 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai sunt destule exemple din lumea celebritatilor. Nu au sfarsit bine deloc.
Au ramas singure si disperate, cu diverse probleme emotionale. Sau au sfarsit prematur.

Inteligente? Deloc!

| ALM2000RO a răspuns:

O părere foarte bună, chiar știu ce vor de la viață și sunt femei inteligente.
Personal niciodată și nu e cazul pentru nimic în lume, fiind bărbat AroAce.

| RAY explică (pentru ALM2000RO):

In caz ca te plictisesti https://nimfomane.com/......sponsorro/

| ALM2000RO a răspuns (pentru RAY):

Ray dragă, linkul trebuia să-l pui în secțiunea generală de comentarii a postării, nu în reply la comentariul meu.
Nu sunt interesat de așa ceva, tocmai am zis (pentru a nu știu câtă oară) că sunt aromantic și asexual și poți afla asta și din istoricul întrebărilor și al răspunsurilor mele + că oricum noi doi am mai interacționat și trebuie să-ți amintești ce înverșunat sunt în privința asta (chiar dacă nu-s de nici 2 ani pe site, nu-s veteran ca tine laughing )

| RAY explică (pentru ALM2000RO):

Nu de asta ti am dat link si sa citesti niste comentari sa te amuzi si tu

| Kufu95 a răspuns (pentru ALM2000RO):

Inteligente că ştiu cum să facă rost de bani, da, pot să aprob, dar din punct de vedere empatic ele îşi vor da seama foarte târziu că au nevoie de cineva cu o personalitate aparte, nu de un om care doar aruncă cu bani în ele şi pe urmă când nu mai au nevoie de ele, le tratează ca pe nişte cârpe.

| Kufu95 a răspuns:

Da, cunosc, cu mine se comportau ca şi cum eu eram doar un gunoi şi evident că încercam să găsesc o scuză cum să plec de lângă ele cât mai repede. Problema este că ele nu îşi dau seama că mai târziu aceşti domni doar se folosesc de ele doar pentru a se satisface sexual şi pe urmă când se vor sătura de ele, se vor duce la următoarea, vor vedea ele pe propria piele nu trebuie să le spună nimeni nimic.

| RAY explică (pentru Kufu95):

Mann și noi ne comportam la fel cu fetele urate

| Kufu95 a răspuns (pentru RAY):

Nu toți, la fel cum nici toate femeile nu se comportă, depinde de persoană.

| RAY explică (pentru Kufu95):

Sa fim sinceri, tratam fetele urâte cu scârbă

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Sa-ti fie rusine! Mai si spui in gura mare!

| RAY explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Să îmi fie rușine că spun adevărul și nu sunt ipocrit

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Comportamentul tau vorbeste despre tine, nu despre altcineva.

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

S-ar putea să vadă mai târziu că cu toții ne comportăm într-un anume fel, fie bărbați, fie femei. Poate el spune asta din cauza unor experiențe neplăcute din trecut.