O părere foarte bună, chiar știu ce vor de la viață și sunt femei inteligente.
Personal niciodată și nu e cazul pentru nimic în lume, fiind bărbat AroAce.
Ray dragă, linkul trebuia să-l pui în secțiunea generală de comentarii a postării, nu în reply la comentariul meu.
Nu sunt interesat de așa ceva, tocmai am zis (pentru a nu știu câtă oară) că sunt aromantic și asexual și poți afla asta și din istoricul întrebărilor și al răspunsurilor mele + că oricum noi doi am mai interacționat și trebuie să-ți amintești ce înverșunat sunt în privința asta (chiar dacă nu-s de nici 2 ani pe site, nu-s veteran ca tine )
Da, cunosc, cu mine se comportau ca şi cum eu eram doar un gunoi şi evident că încercam să găsesc o scuză cum să plec de lângă ele cât mai repede. Problema este că ele nu îşi dau seama că mai târziu aceşti domni doar se folosesc de ele doar pentru a se satisface sexual şi pe urmă când se vor sătura de ele, se vor duce la următoarea, vor vedea ele pe propria piele nu trebuie să le spună nimeni nimic.
Pai sunt destule exemple din lumea celebritatilor. Nu au sfarsit bine deloc.
Au ramas singure si disperate, cu diverse probleme emotionale. Sau au sfarsit prematur.
Inteligente? Deloc!
Comportamentul tau vorbeste despre tine, nu despre altcineva.
S-ar putea să vadă mai târziu că cu toții ne comportăm într-un anume fel, fie bărbați, fie femei. Poate el spune asta din cauza unor experiențe neplăcute din trecut.
MazareanuSephora întreabă: