Cred ca relatia lor n-o sa mearga daca nu pune si baiatu' botu' la o sticla, doua... trei, patru.
Cuplul perfect, unul tipic americanilor! Daca mai traiesc si in rulota, aia e' treaba, peisajul este completat .
Si ca sa stii si tu sfarsitul lumii a venit deja in occident america, europa, e gata.
CRed ca si la multe documentare te uiti... pe Netflix>?))))
Adevarul este ca nu stiu cat timp ar functiona o astfel de relatie, acum depinde dupa caz cat de permisiv este barbatul in cauza.
Eu cel putin asa am vazut in filmele americane, ca el era genul de om mai linistit si calculat dar ea era alcolica si mahalagioaica plina de tatuaje si il mai si batea din cand in cand. El nu o batea pe ea de loc pentru ca intr-un fel tinea la ea si ii intelegea nebunia si prostia pe care o avea in ea. Baiatul bun si fata rea, din doi unul e baza ori el ori ea iar copii stateau si se uitau la prostia pe care o aveau cei doi, vedeau ca tatal e moale si pampalau si mama salbatica.
Nu stiu in america familiile sunt diferite.
Bine dar eu asa am vazut in film, ea era plina de tatuaje cu o frizura imputita il lua la mist-o mai mereu iar el era linistit, calm, calculat si faza e ca dupa ce s-a purtat urat cu el nu a batut-o de loc, baiatul s-a lasat pagubas si a plecat.
RRSecularHumanist întreabă: