| raMLesS a întrebat:

Ce parere aveti despre un mascul care scoate o fata in oras si plateste doar pentru ce a consumat el?
Cat de des ar trebui sa spuna un barbat "Te iubesc"?

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

­proasta
deloc

| Werrich a răspuns:

Degeaba spune un barbat "Te iubesc" daca sunt simple vorbe ci nu o arata prin fapte.

| raMLesS explică (pentru Werrich):

Daca as fi fata si tu baiat si am fi impreuna, ai arata-o prin fapte?

| epurasu a răspuns:

happy acel,, mascul,, dupa exprimarea ta de prost gust, este PORC. In aceste conditii fata nu-i v-a spune te iubesc niciodata.

| AnastasiaK a răspuns:

1. Depinde de cuvintele folosite. Mi se pare că în momentul în care îi spui "te scot în oraș" implici că vei plăti tu, nu contează că ești fată sau băiat. Cu toate astea, nu am avut niciodată pretenția să mi se plătească și m-am oferit (ba chiar în unele cazuri am insistat) să-mi plătesc partea. Dacă ar fi acelea cuvintele și nu ar încerca să plătească el tot (dacă accept sau nu, e altă poveste) părerea ar fi una proastă, dar nu pentru că nu a plătit, ci pentru că nu stăpânește cuvintele pe care le folosește, iar eu pun destul de mare preț pe asta. Îmi place ca partenerul să fie conștient de implicația cuvintelor și să înțeleagă diferențele subtile, dar importante, pe care le pot face alegerea acestora.

2. O singură dată, prima oara când o simte și apoi să anunțe dacă apar modificări laughing

| raMLesS explică (pentru AnastasiaK):

"Mi se pare că în momentul în care îi spui "te scot în oraș" implici că vei plăti tu"
Si daca spune "Hai sa iesim in oras", ce implica?
Eu de cele mai multe ori ii spun fetei ca o sa mananc x, si daca vrea sa manance la fel, platesc eu, daca nu, isi plateste consumatia.
Alteori ii spun ca platesc eu mancarea si ea plateste ce bem.
N-am avut probleme, am vazut ca celor dezghetate le place stilul meu.
Ce mi se pare ironic e ca pe TPU imi spun ca sunt un bou daca fac asta, dar daca ies cu ele in oras, n-au nici cea mai mica problema sa plateasca ele laughing

| Anna71 a răspuns:

Eu nu le înțeleg pe cele care se ofensează că bărbatul nu a plătit masa și îl fac zgârcit, fără bun simț și mai știu eu cum. Păi dacă femeia are poftă de fructe de mare, alea fiind scumpe, trebuie să plătescă bărbatul că altfel e un nesimțit? laughing) Nu! Unele se țin mari si tari că sunt femei independente și apoi vor să mănânce și să iasă în oraș doar pe banii bărbatului. Cred că ar fi o oarecare obligativitate să plătescă el doar dacă el a venit cu invitația de a ieși în oraș. Cât despre cât de des ar trebui să spună cineva te iubesc, pentru că nu cred că e vreo diferență dacă e bărbat sau femeie, ar trebui să o spună când chiar simte acest lucru, pentru că mulți o spun mecanic și din obișnuință.

| Mayhem666 a răspuns:

Mi se pare corect. Fiecare sa plateasca ce consuma. Daca el o invita special in oras, atunci da, el ar trebui sa plateasca, dar daca au iesit de comun acord (a fost ideea amandurora) atunci nu vad de ce ar trebui baiatul sa plateasca pentru amandoi. La fel si in cazul fetelor. Daca fata e cea care il invita pe baiat in oras, ea ar trebui sa fie cea care plateste. Suntem in secolul 21 pana la urma.

| Silviu0792 a răspuns:

Are tot respectul meu, multi ar trebui sa ii urmam exemplu, nu ai nicio datorie fata de o persoana cu care iesi in oras in ai platii consumatia, ca doar ala nu merge la munca sa plateasca pentru 2

| Silviu0792 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Si daca iti zice totusi bine hai sa iesim cu toate ca aveam treaba laughing) ar merita sa ii zica ne dam intalnire la ora x la locatia cutare si sa te astepte acolo mult si bine

| AnastasiaK a răspuns (pentru raMLesS):

Din punctul meu de vedere, nu mai implică nimic. Acel "te scot" nici nu-mi place ca exprimare oricum, mă face să mă gândesc la cum îți scoți câinele să-și facă nevoile. laughing Un "te invit" mi se pare mai potrivit în cazul în care dorești să implici că vrei să plătești. Oricum, există sute de variante prin care poți propune o ieșire și nu, nu consider că bărbatul are obligația de a plăti. Eu mai și am un micuț "orgoliu" care nu prea mă lasă să accept. Singurul caz în care accept fără prea multe discuții e acela în care îmi place de el, iar așa pot să-l invit eu să ieșim următoarea dată cu pretextul că am rămas "datoare" tongue

| AnastasiaK a răspuns (pentru Silviu0792):

Cred că mai multe semne de punctuație m-ar ajuta să înțeleg mesajul pe care voiai să-l transmiți...că tot vorbeam de cât contează limbajul. Fără nicio glumă, eu nu-mi dau seama ce voiai să spui aici.

De asta nu raspundeti voi la mesaje pe Instagram si tik tok ca nu punem virgulele unde si cand trebuie, am inteles, nu stiam asta TARE

| Lukasssz a răspuns:

O parere buna, incearca si omu` sa faca economii

| AnastasiaK a răspuns (pentru Silviu0792):

Nu răspunzi când nu vrei să interacționezi cu persoana care îți scrie. Motivele pot fi multiple: ba că ți se pare prost, ba urât, ba needucat, ba incapabil să-și exprime gândurile astfel încât să fie înțelese de interlocutor etc. Motivele sunt diverse și nu știu să ghicesc care sau câte sunt valabile când nu ți se răspunde ție happy

| raMLesS explică (pentru AnastasiaK):

1. Ai alege un barbat care mai intai se imprieteneste cu tine iar apoi da semne ca te place, sau pe unul care e direct si iti spune din prima ca ii place de tine si vrea sa va cunoasteti?

2. Ai alege un barbat care te lasa pe tine sa faci anumite decizii (unde mancati, unde mergeti), sau pe unul care stie unde vrea sa te invite si ce vrea sa mancati?

3. Ce preferi dintre un barbat emotiv, grijuliu care iti acorda atentie mereu, e atent la tine si te vede ca pe "viata" lui, sau dintre unul care e axat pe el, iti acorda atentie mai rar si te vede doar ca pe un bonus in viata lui?

Imi place ca ai mult haz si vorbesti din basme, hai multa sanatate, o noapte faina! am scris cat de cat bine acum?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca a platit doar ce a consumat el e un mare magar, noi barbatii trebuie sa dovedim ca suntem barbati platind consumatia fete INDIFERENT de suma

| AnastasiaK a răspuns (pentru raMLesS):

1. Depinde ce simte el. Dacă de la început vrea mai mult decât prietenie, mi se pare normal să fie asumat. Dar există și scenariul în care la început vrea doar prietenie și pe parcurs își dă seama că ar vrea mai mult, ceea ce nu mi se pare greșit.

2. Din moment ce am o relație, hai să-ți spun cum funcționăm: el știe ce vrea, eu știu ce vreau. Cel care propune ieșirea propune și locul și de cele mai multe ori și timpul. Apoi, în funcție de programul și preferințele fiecăruia, intervine compromisul.

3. Din nou, îți voi spune ce se întâmplă în prezent: Niciunul nu-l vede pe celălalt ca pe "viața" lui, în schimb facem parte unul din viața celuilalt, deci nu suntem nici "bonus" laughing Mi se pare normal ca el să aibă viața lui separată de a mea, la fel cum o am și eu pe a mea, dar asta nu ne împiedică să ne acordăm atenție suficient de des.

| aditimus a răspuns:

Insusi invitatia spune totul despre cine ar trebui sa plateasca cat despre Te iubesc nu se contorizeaza nu trebuie sa fie ceva mecanic

| AnemonaP a răspuns:

Nu este pregatit sa rasa inca la intalniri, mai bine rămâne în coteț, unde ii este locul.
Fiecare om ar trebui sa o spună de câte ori simte.