Felicitati se naste un nou Eminescu la Feminin. Viata merge inainte nici o data nu trebuie sa regreti ce s-a intamplat in trecut. de acum conteaza prezentu si viitoru. nu te invinovati. stii cum e vorba aia din romani (lupi-si schimba parul dar naravu ba)asa si aici. valurile vieti. ciao trebuie sa plec la scoala. mult succes
Multumesc mult pentru parere.Succes si tie! :*
Pana la Eminescu e cale lunga. nu ca nu ar scrie bine, am spus si mai sus, lui Eminescu i-au trebuit sute poate mii de poezii si scrieri sa devina mare. Dintr-o povestioara nu poti sa deduci aproape nimic.Dar cum am zis si mai sus FRUMOS, CUVINE FRUMOASE si idila impresionanta:*
Multumesc mult! :*
Frumoasa poveste. Chiar frumos. E bine sa iti versi amarul in versuri ori in scrieri. Ai folosit cuvinte frumoase, bravo!:*
Bun, sa iti spun ce am inteles eu: te-ai dus la tara ai intalnit un baiat, v-ati placut, ati devenit prieteni apoi te-ai indragostitde el, a devenit, cum ii spu tu "evadarea mea" iar dupa un timp lucrurile au luat o intorsatura urata si v-ai distantat, el a incercat sa se aproprie dar tu l-ai respuis, iar acum iti pare rau. Parerea mea: daca un om te minte o data ce garantie ai ca nu o va face a doua oara, oameni se schimba foarte greu mai ales in bine. Nu trebuie sa iti para rau caci a fost frumos, incearca ca pastrezi aceasta amintire. Corecteaza-ma daca am interpretat ceva gresit:d
Buna,eu am postat intrebarea doar ca nu mai pot sa ma loghez pe contul vechi.Ai inteles corect. Iti multumesc enorm pentru parere. :*
Mi-a facut placere, caci si eu scriam, inca o fac dar mai rar, am avut si eu o poveste asemanatoare daca iti vine sa crezi dar mult mai complicata . Cati ani ai?
V-am raspuns la fiecare, dar eu nu imi vad comentariile.Totusi,daca nu va apar, vreau sa va multumesc tuturor care mi-ati dat o parere.Mi-au fost de folos.