Bun, sa iti spun ce am inteles eu: te-ai dus la tara ai intalnit un baiat, v-ati placut, ati devenit prieteni apoi te-ai indragostitde el, a devenit, cum ii spu tu "evadarea mea" iar dupa un timp lucrurile au luat o intorsatura urata si v-ai distantat, el a incercat sa se aproprie dar tu l-ai respuis, iar acum iti pare rau. Parerea mea: daca un om te minte o data ce garantie ai ca nu o va face a doua oara, oameni se schimba foarte greu mai ales in bine. Nu trebuie sa iti para rau caci a fost frumos, incearca ca pastrezi aceasta amintire. Corecteaza-ma daca am interpretat ceva gresit:d
Frumoasa poveste. Chiar frumos. E bine sa iti versi amarul in versuri ori in scrieri. Ai folosit cuvinte frumoase, bravo!:*
Felicitati se naste un nou Eminescu la Feminin. Viata merge inainte nici o data nu trebuie sa regreti ce s-a intamplat in trecut. de acum conteaza prezentu si viitoru. nu te invinovati. stii cum e vorba aia din romani (lupi-si schimba parul dar naravu ba)asa si aici. valurile vieti. ciao trebuie sa plec la scoala. mult succes
Buna,eu am postat intrebarea doar ca nu mai pot sa ma loghez pe contul vechi.Ai inteles corect. Iti multumesc enorm pentru parere. :*
V-am raspuns la fiecare, dar eu nu imi vad comentariile.Totusi,daca nu va apar, vreau sa va multumesc tuturor care mi-ati dat o parere.Mi-au fost de folos.
Mi-a facut placere, caci si eu scriam, inca o fac dar mai rar, am avut si eu o poveste asemanatoare daca iti vine sa crezi dar mult mai complicata . Cati ani ai?
Pana la Eminescu e cale lunga. nu ca nu ar scrie bine, am spus si mai sus, lui Eminescu i-au trebuit sute poate mii de poezii si scrieri sa devina mare. Dintr-o povestioara nu poti sa deduci aproape nimic.Dar cum am zis si mai sus FRUMOS, CUVINE FRUMOASE si idila impresionanta:*