Intra prea repede in amanunte si i-as zice sa o lase moale daca vrea sa mentinem legatura ca amici.
Corect. Si eu recunosc ca mai am sentimente pentru fostul dar la prima intalnire cu cineva nu vorbesc despre el si acord o sansa celui cu care ma vad si daca totul merge nu-i povestesc de exemplu cat de bine m-am distrat cu fostul intr-un anumit moment. Mi se pare o chestie de bun simt in primul rand sa nu intri in detalii legate de trecut atunci cand vrei sa incepi ceva nou.
Poate fi un lucru rău, dacă arată că încă nu a trecut peste relație.
Poate fi un lucru bun, dacă prin asta vrea să arate că este o persoană serioasă, care a avut relații de lungă durată și vrea să fie sincer și să îți spună că tocmai a ieșit dintr-o relație, motiv pentru care de obicei oamenii preferă să abordeze lucrurile mai încet, mai cu calm. Dacă se apucă de povestit cât de grozav era fostul/fosta atunci e nasol.
E naspa Daca vorbeste de ea de bine de la prima intalnire inseamna ca nu a trecut peste, e melancolic si nu va face altceva decat sa fie si mai trist cu tine cand va realiza ca nu semeni cu ea. Daca vorbeste despre ea de rau e clar ca tipul nu merita 2 bani( pentru ca in cazul tau, va vorbi si despre tine altor femei ).
Ori ii lipseste persoana respectiva, ori cauta in tine ceva ce nu a putut gasi in fostul/fosta. Si asa, povestindu-ti despre el/ea incearca sa se asigure ca tu o vei intelege mai mult si nu vei repeta greserile facute de respectivul/a.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: