| ShOoBy1204 a întrebat:

Ce pot face daca plac o fata si vreau sa fiu cu ea, dar ea nu vrea sa strice prietenia dintre noi?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata a stiut sa te refuze politicos, gest pe care tu nu ai fost capabil sa il intelegi.

| diia26 a răspuns:

Pai, sa zicem ca esti cu ea, si va certati. Dupa aceea normal ca nu mai vorbiti. Apoi dupa ce va impacati ( ca si prieteni ) nu o sa mai fie ca la inceput :3 Normal ca fata nu vrea sa strice o prietenie. Da totusi, toti baietii sunteti la fel. Deci, ce mai conteaza? Pe voi chiar va doare undeva de ce sentimente avem noi sad :'(. Revenind la subiect, eu zic sa-i dai dracului pe toti si sa-i areti fetei ca o placi happy Probabil o sa se prinda singura ca vrei sa fi cu ea ( in cazul in care nu i-ai spus deja ) laughing) Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| diia26 a răspuns (pentru neutrino):

Sau fata chiar nu voia sa strice prieteneia, dar voi baietii sunteti boi, si cand va refuza vreo fata repede ziceti ca ii curva.

| HueyFreeman a răspuns (pentru diia26):

Singurul baiat de care ai avut tu parte este Ken, asa-i?

| diia26 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Nu :''> Dar pe baietii cu care am fost eu i-am pus la respect laughing Adica daca is nesimtiti... Ce mai? Il lasi si le dai poapucii happy Da ar fi dragut sa va comportati si voi mai dragut...