Depinde de la baiat la baiat! unii isi dau seama singuri, altii nu, altii nici dupa 1000 de semne.descrie-i putin comportamentul ca sa iti raspundem mai bine
Lasa-i sa-si dea seama singuri ca asa e mai frumos. dar daca vezi k e mai prostut si nu-si da seama te duci la el si ii zici " bai imbarligatule, imi place de tine!"
Cum ai scris tu, așa se aude, dar se scrie te quiero mucho, mucho boule.
Pai in primul rand habar n-am daca ma place, adica se tot uita la mine in ore (la scoala), vb in ore, cateodata daca vrea ceva imi zice chestii frumoaso si asa, da oricum nu ii dau ce vrea , cand se uita la mine uneori ma mai uit si eu la el si e ciudat asa cum ne uitam unul la altul intens pret de cateva secunde
Pai mai intai prefera sa gramatica...
deci le spui direct ca ii placi... ii lasi sa isi dea...
si dupa: depinde de baiat, eu unul prefer chestiile mai subtile, dar unii prefera sa le spui lucrurile verde in fata, ca nu se prind de subtilitati...
Eu greu cu limba romana... pentru translate, apasa tasta 1)
Da.i de inteles. daca nu se prinde. inseamna k e prea prost si ca nu merita efortul
Crede-ma, sunt baiat si toate fetele fac aceiasi greseala: sa nu spuna baiatului ce simt pentru el si sa creada ca prin magie ca o sa-si dea seama.Mai bine ii spui tu decat sa l lasi sa-si dea seama singur
Niciuna ! Eu cred ca baietii prefera sa te duci la ei sa-i pupi, sa-i iei in brate si daca el face la fel cu tine asta inseamna ca te place.