| Jhfdfd a întrebat:

Ce prefera baieti? sa le spui direct ca-i placi sau nu, sau sa ii lasi sa-si dea seama singuri?big grin

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai lasi de inteles ca iti place de el altfel iti da ignore din prima....numai daca gasesti un taran ai sanse asa cum zici tu...

| tslex a răspuns:

Depinde de la baiat la baiat! unii isi dau seama singuri, altii nu, altii nici dupa 1000 de semne.descrie-i putin comportamentul ca sa iti raspundem mai bine

| Sonjaaa a răspuns:

Lasa-i sa-si dea seama singuri ca asa e mai frumos. dar daca vezi k e mai prostut si nu-si da seama te duci la el si ii zici " bai imbarligatule, imi place de tine!"

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum ai scris tu, așa se aude, dar se scrie te quiero mucho, mucho boule.

| Ţăpeşu a răspuns (pentru anonim_4396):

Îi* şi ignore se foloseşte pă mess.

| Jhfdfd explică (pentru tslex):

Pai in primul rand habar n-am thinking daca ma place, adica se tot uita la mine in ore (la scoala), vb in ore, cateodata daca vrea ceva imi zice chestii frumoaso si asa, da oricum nu ii dau ce vrea big grin, cand se uita la mine uneori ma mai uit si eu la el si e ciudat asa cum ne uitam unul la altul intens pret de cateva secundebatting eyelashes

| drhotzu a răspuns:

Pai mai intai prefera sa gramatica...
deci le spui direct ca ii placi... ii lasi sa isi dea...
si dupa: depinde de baiat, eu unul prefer chestiile mai subtile, dar unii prefera sa le spui lucrurile verde in fata, ca nu se prind de subtilitati...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te dă nimeni, stai liniștit/ă

| costellodonatz a răspuns (pentru Ţăpeşu):

Eu greu cu limba romana...laughing pentru translate, apasa tasta 1laughing)

| roxanna9031 a răspuns:

Da.i de inteles. daca nu se prinde. inseamna k e prea prost si ca nu merita efortul happy

| de2ed a răspuns:

Crede-ma, sunt baiat si toate fetele fac aceiasi greseala: sa nu spuna baiatului ce simt pentru el si sa creada ca prin magie ca o sa-si dea seama.Mai bine ii spui tu decat sa l lasi sa-si dea seama singur

| PamPamPaaaam a răspuns:

Niciuna tongue! Eu cred ca baietii prefera sa te duci la ei sa-i pupi, sa-i iei in brate si daca el face la fel cu tine asta inseamna ca te placebatting eyelashes.

| Crissena a răspuns (pentru de2ed):

Sunt perfect de acord cu de2ed, baietii/barbatii au nevoie sa stie astfel de lucruri. Nici ei nu ghicesc in stele si in plus, desi nu pare, sunt mult mai timizi si mai complexati decat fetele. Vorbesc din pripria-mi experientawinking

Întrebări similare