anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce prefera barbatii destepti? O femeie frumoasa (gen bomba, sexy), cu pielea fina si care sala e viata ei sau o femeie feminina/normala ca frumusete, dar desteapta si inteligenta?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Atractia sexuala nu are legatura cu inteligenta,ratiunea,doar de ceva biologic care se activeaza involuntar in creier, atractia este involuntara, valabil si pentru fete care chiar daca mint ca sufletul conteaza in toate studiile se demonstreaza ca fizicul conteaza, pentru ca e prima impresie impresie, te plac, iti dau o sansa

| Violleta2022 a răspuns:

Barbatii destepti prefera o femeie inteligenta, normala, poate chiar mai putin frumoasa sau sexy, dar cu creier in cap.

| Drimmero a răspuns:

O femeie sexy si inteligenta. P-asta o vor toti dar nu inseamna ca o vor si avea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Bărbații deștepți nu preferă după aceste criterii. Rezultă de aici că d-ta nu prea ești deștept.

| wildthing a răspuns:

O "bomba sexy" nu e neaparat si frumoasa. De cele mai multe ori chiar nu e. De exemplu, era o tipa ieri la sala, care sunt convins ca era foarte mandra de felul cum arata. Avea buze injectate care-i faceau gura sa arate ca un cioc de rata si avea atat de mult silicon in sani, incat pareau doua baloane. Acum nu stiu, poate nu sunt eu barbat destept, dar eu nu m-as fi uitat la aia nici daca ma platea. N-o sa inteleg niciodata de ce cred ele ca buzele injectate sunt atragatoare, cand de fapt, sunt horror.

| Miruna333 a răspuns:

Aia normala nu poate avea pielea fina? Aia care se duce la sala pentru ca e sexy, inseamna ca e proasta? Aia desteapta daca e desteapta, se ducea si ea la sala. Cea sexy de ce sa nu fie feminina?
Niste stereotipuri de te doare capul.

| VoidEternal a răspuns:

"Ce prefera barbatii destepti?"

De unde sa stim noi? laughing

Totusi as prefera o femeie care nu construieste fraze de genul: "O femeie frumoasa... care sala e viata ei"

Inteligenta e un criteriu, dar daca ma pui sa aleg intre inteligenta "academica" si cea emotionala, as merge pe cea emotionala. Apreciez foarte mult o femeie echilibrata din punct de vedere emotional, blanda si afectuoasa, cu o personalitate a ei. Abia apoi ma uit la fizic.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru Drimmero):

Cu siguranță nu cei care le obliga sa isi plătească consumația