| Pissy a întrebat:

Ce regreti cel mai mult? happy

16 răspunsuri:
| zuzu a răspuns:

Nimic

Răspuns utilizator avertizat
| vladmR a răspuns:

Ca raspund la intrebarea asta

caramela
| caramela a răspuns:

Buna, ...Sora mea era mai mare cu 4 ani ca mine, ea, ocupandu-se mai mult cu sportul, era mai mereu plecata in cantonament, atunci cand era plecata ii ducem dorul mult, dar cand venea acasa, o dispretuiam, ma certam cu ea tot timpul, saream la bataie, iar ea ma lasa sa dau in ea, off doamneeecrying nu a trecut mult timp si din pacate sora mea a muritcrying la 17 si 9 luni, acum as da orice sa fie langa mine sa ma sfatuiasca, sa ma inteleaga prin ce trec, dar din pacate nu mai este si imi e un dor de ea, greu de exprimat, acum realizez ca ce bine e sa iti respecti aproapele, si sa le oferi dragostea atunci cand ii avem langa noi, ulterior nu mai are valoare nimic...asta e lucru de care nu sunt mandra de loc, poate ca daca as mai fi avut o sora, trecea totul altfel, dar nu eram decat noi doua si un frate. acesta este un lucru care il regret si nu sunt mandra de mine de loccryingcrying papa si o zi bunawave

Răspuns utilizator avertizat
| ImHereForYou a răspuns:

Ca nu pot sa-i zick "Te YuBeScK" baiatului pe care-l plack foarte mult...Inainte sa ma intalnesc cu el sau sa vb pe mess, imi fack planuri ca o sa-i zick...
Dar...cand intra pe mess sau ne intalnim incepe sa-mi bata inima foarte tare, sh abia pot sa-i zick "Buna!"sau sa-l intreb ceva

| euI a răspuns:

Ca nu am apucat sa petrec maimult tipm cu tatal meu nu l-am pretuit si acumcrying

| Crazyfish a răspuns:

O sansa pierduta!

| Ecou a răspuns:

Ca nu voi putea vedea sfarsitul lumii!

| amalia_4709 a răspuns:

Ca m-am indragostit de cine nu trebuia credstraight face

| OctaLoL a răspuns:

Eu eram cu prietenul meu si erau doua fete care ne placeau si cand sa ne apropriem de ele au plecat fara sa stie ca vroiam sa-i vorbim...

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Ca m-am nascut in tara asta de **** si ca acum stau sa citesc intrebari de genu in loc sa ma duc sa dau foc la parlament(daca as putea as fi mai mare decat dumnezeu).

| Cris_7871 a răspuns:

Ca puteam sa fiu mai puternica decat sunt acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca mi-am facut cont pe TPU.

| Pilutz a răspuns:

ca M-am nascut rusinos >_>

| alexruma a răspuns:

Eu regret ca am intrat la intrebarea asta...laughing