| smalllilly a întrebat:

Ce s-ar intampla daca ar ajunge la scoala niste poze cu mine dezbracata(fara chiloti)? Pot fi exmatriculata?

9 răspunsuri:
| g2012 a răspuns:

Eu cred ca mai mult ca sigur da! acum depinde cine le vede! si depinde cum au ajuns sa fie vazute!

| ellenakata a răspuns:

Normal ca poti fara nici o discutie

| smalllilly explică (pentru g2012):

De ce? Madalina Pamfile a pozat in Playboy si nu a fost exmatriculata. Eu de ce as fi?

| DiiiaDy a răspuns:

Mai degraba exmatriculat va fi cel care le posteaza, tu nu ai nicio vina (parerea mea) dar risti sa te faci de ras in fata tuturor...ar trebui sa ai mai multa grija ce poze faci si in ce ipostaze. Sper ca ti-am fost de folos :*

| serendipity8300 a răspuns:

Sunt multi factori implicati cum su ajuns pozele la scoala cand de exigenti sunt directorii, dar daca nu vrei sa fii exmatriculata mai bine n-ar ajunge la scoala.

| Ady994 a răspuns:

Normal ca poti fi exmatriculata. nu te mai compara cu pamfile. ea persoana publica. e vedeta. in general in scolile din Romania asa se intampla.

| smalllilly explică (pentru serendipity8300):

De fapt nu mi-am facut eu singura pozele. Am fost intr-o relatie cu un coleg si m-am dezbracat la web pentru el, iar el a facut print screen. De cand m-am despartit de el ma ameninta ca ori o sa traga pozele la imprimanta si o sa le aduca la scoala ori o sa le puna pe net si o sa le trimita link colegilor. I-am zis sa nu faca asta pentru ca s-ar face si el de ras ca doar apare conversatia dupa idul lui si apare si fata lui la web, dar mi-a spus ca o sa le cropeze.

| unknownn a răspuns (pentru smalllilly):

Cea mai mare prostie pe care ai facut-o, macar de-ai fi facut-o in realitate dar pe internet...

| serendipity8300 a răspuns (pentru smalllilly):

Ceea ce face el se numeste santaj si ar trebui sa-l informezi si pe el poate vrea sa faca o vizita la sectia de politie. si daca le aduce la scoala va avea sigur nota scazuta la purtare conform regulamentului scolar aflat in vigoare.