| BlancaFantasma a întrebat:

Ce sa cred? am un coleg de care imi place demult. el a aflat acum vreo 4 luni si a zis ca nu ma place. dar nu inteleg il vad de multe ori ca se uita la mine, si mai mereu ii pune intrebari stupide surorii sale in timpul orelor parca sa-l aud eu gen" avusese se scrie despartit?" si multe altele.noi ne-am inteles bine mereu si inainte sa afle ca il plac tot la fel facea se uita la mine mereu(deci se uita la mine chiar daca nu ma placea). acum cam in fiecare zi se intampla sa ni se intersecteze privirile adica el se uita la mine si eu intorc capul si il vad sau invers eu ma uit la el si ma vede! am incerct sa par indiferenta dar nu pot.nu vreau sa`mi mai fac sperante, dar de ce se tot uita la mine? mentionez ca desi suntem in clasa 12`a el nu a avut niciodata o prietena dar nu cred ca asta are vreo legatura.

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Intrebarea "avusese se scrie despartit" nu e o intrebare de dragoste si eu mai intrebare cum se scriu unelerolling on the floor))))))). si ca se uita e pentru ca ai spus ca il placi si de aia. si daca se uita si inainte poate te vede mai speciala. dar nu ii place de tinehappy. pentru ca chiar daca nu a avut nikio pr cand iai spus ca il placi putea sa spuna ca si el.happy.
nu iti mai pierde timpu cu el vin balurile o sa gaeste-i acolo pe cinevahappy mai iesi in orashappy. distreazate.

2 răspunsuri:
| BlancaFantasma explică (pentru ignore):

Ignore mi-a placut faza 'nu mai pierde timpul cu el' asa ca o sa-ti dau fundalaughing oricum esti singura care a raspunslaughing

| ignore a răspuns:

Mz:*. succes cu alt b ca asta e caz pierdutlaughing