Buna, si eu am aceeasi pb cu parul, uleiul de racin il gasesti la farmacie pretul de 20 lei este f bun... depinde de fiecare persoana, te pup
Buna:*
Am auzit de uleiul de ricin Eu stiam ca e 5 lei. Il aplici pe par si il ti cam 20 de minute
Daca iti cumperi, sa intrebi la farmacie cu sa-l folosesti.
Mai redu folositul placii, sau al ondulatoruluix_X
Stiu ca e greu
Dar eu nu o mai folosesc demult
Siiii.de ex cand faci baie la cap, poti sa ti mai mult parul in apa deoarece iti creste . cred
Daca ai varfurile arse, taie-le ca daca nu parul ramane...
Eu acumm am parul mediu, l-as vrea lung, dar:-
Nu prea ajuta sfaturile celor de mai sus... De ce nu-ti pui extensii daca vrei par lung? Tinand cont ca odata in viata vei fi mireasa, cred ca merita investitia aceasta ca sa arati cum iti doresti.
Buna Alexandra! Poti sa te dai cu ulei de ricin sau cu ulei de ricin combinat cu ulei extravirgin de masline.O alta varianta ar fi sa te dai cu tinctura de ardei iute care ajuta la indesirea parului si la cresterea lui mai rapida. Tincura asta trebuie sa o pui la radacina firului de par.Sa nu te sperii daca o sa te usture pielea capului, pentru ca este foarte iute. Tinctura de ardei iute o mai poti combina si cu tinctura de urzica.Succes si casa de piatra!
MissFashionPrincess Poate nu are posibilitatea, sau nu vrea...
Off Si eu am pus intrebarea asta, si tot raspunsuri de genu asta am primitt :-
Daca isi face nunta, nu cred ca nu-si permite cateva milioane ca sa arate exact asa cum isi doreste... si cum am spus mai sus, odata in viata poate va avea nunta...si cred ca se merita.
A.e vorba de nunta ei
Da...cred ca ar fi o idee destul de buna...
Lalaaal întreabă: